Namamili ga na spoj preko Facebooka i pretukli

shimmer fallback

Mladi Karlovčanin trebao se naći sa zgodnom Larom koju je upoznao preko Facebooka. No, umjesto Lare dočekala ga je peteročlana ekipa maskirana u crno s metalnim šipkama i cijevima, te ga pretukla

28.1.2010.
16:15
Play logo

Prije desetak dana u parku u centru Karlovca 21-godišnjaka je pretukla peteročlana banda, a napad je, srećom, završio samo lakšim tjelesnim ozljedama.

Pretučeni mladić te je večeri 17. siječnja došao pred Ekonomsku školu očekujući da će se upoznati sa zgodnom Karlovčankom Larom koja mu je preko Facebooka poslala zahtjev za prijateljstvo te dala naslutiti da ustvari želi i nešto više od toga, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije ni mogao zamisliti da iza profila prelijepe Lare ustvari stoji ekipa koja mu je svega nekoliko dana kasnije umalo došla glave.

Petorica mladića bila su maskirana u crno, s kapuljačama na glavi i rukavicama na rukama, u kojima su nosili boksere te metalne šipke i cijevi.

Napali su 21-godišnjaka, ali se ubrzo i razbježali nakon što su se slučajni prolaznici uzvikali i zaprijetili im policijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motiv za napad policija i obitelj napadnutog vide u događaju od 9. siječnja, kada se mladić sukobio s grupom vršnjaka na koje je ispred jednog fast fooda u staroj karlovačkoj Zvijezdi potegao preklopni nožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Ta ga je ekipa, kako se doznaje, prijavila policiji koja je utvrdila da je pod utjecajem alkohola, te ga privela u postaju zbog remećenja javnog reda i mira.

"Zasad nemamo više informacija o točnim okolnostima i identitetu napadača, no nastavljamo s kriminalističkim istraživanjem u ovom slučaju", kratko je za Slobodnu Dalmaciju komentirala Tamara Grčić, glasnogovornica PU karlovačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo