RTL Danas doznaje! / Muškarac koji je herojski obranio dijete od pomahnitalog psa, zaposlenik je KB Dubrava: 'Izgrižene su mu obje šake...'

Image
Foto: Željko Hladika/Pixsell/Shutterstock/Ilustracija

Operirali su ga u bolnici ima teške ozljede obje šake, jedna ruka je teže ozlijeđena i u bolnici su nam potvrdili da se radi o ozljedama tetiva i hrskavicama. Još je neizvjesno kako će teći oporavak. Napad psa dogodio se na zagrebačkoj Trešnjevci

19.11.2023.
18:30
Željko Hladika/Pixsell/Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Muškarac, koji je jučer oko 15 sati na zagrebačkoj Trešnjevci obranio dijete od napada psa, operiran je u Kliničkoj bolnici Dubrava. Ima teške tjelesne ozljede obje šake i neizvjesno je prognozirati kako će teći njegov oporavak.

Podsjetimo, sve se dogodilo u subotu u Ulici Bernarda Vukasa kada je muškarac ugledao dijete koje napada pas. Zubima ga je držao za kapuljaču jakne. Žena, koja je stajala uz dijete, pokušavala je psa odvojiti od djeteta. Udarala ga je povodcem. Muškarac je skočio na psa, uhvatio ga rukama i odvojio životinju od djeteta. Dok ih je razdvajao, pas ga je nekoliko puta ugrizao za ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena se s psom i djetetom nakon toga udaljila, a muškarac je završio u KB Dubrava. Iz bolnice su potvrdili da je muškarac njihov zaposlenik te da su ozljede koje ima zaista teške.

"Operirali smo ga, veće su ozljede na desnoj šaci. Riječ je o ozljedama tetiva i hrskavice. Slijedi oporavak", potvrdili su nam iz bolnice. O svom zaposleniku imaju samo riječi hvale te se nadaju da će čim prije biti bolje te su svi ganuti njegovim herojskim potezom što je doslovno golim rukama branio dijete od pomahnitalog psa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No sve je šokirao potez vlasnice psa koja se nakon napada jednostavno odštetala. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO Raspitali smo se kakva je šansa da vas napadne morski pas u Jadranu. Vjerojatnije je da vas ubije krava ili grom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike