Play ponuda

Mladić svojim spolovilom uznemiravao Osječane

shimmer fallback

Tijekom utorka je 22-godišnji mladić nasred šetnice u osječkom naselju Sjenjak prolaznicima pokazivao spolovilo.

5.10.2010.
21:05
Play ponuda

Građani koji su u utorak ujutro prolazili osječkim naseljem Sjenjak imali su što vidjeti. Nasred šetališta, u blizini dječjeg vrtića Sjenčica, stajao je mlađi muškarac i prolaznicima pokazivao spolovilo. Jedna zgrožena žena koja ga je zatekla obnaženog alarmirala je policiju, piše Večernji list.

''Djelatnici policije izašli su na teren i zatekli muškarca na djelu. Odmah je uhićen, a pozvana je i Hitna pomoć koja ga je odvezla na Odjel psihijatrije Kliničke bolnice Osijek'', kazala je Maja Marić, policijska službenica za odnose s javnošću PU osječko-baranjske.

Utvrđeno je kako je riječ o 22-ogodišnjem Osječaninu koji je policiji poznat od ranije, između ostaloga i po ekshibicionizmu. Večernjak piše da vjerojatno uhićeni muškarac ima psihičkih poteškoća.

Iz policije su poručili da ekshibicionist nije spopadao prolaznike niti im prilazio.

''Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog zbog vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Riječ je o Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira'', objasnila je Maja Marić.

Za ovakav prekršaj predviđena je novčana kazna od 25 do 100 eura u kunskoj protuvrijednosti. Sličnih ekshibicionista u ovom je dijelu grada bilo i ranije.

Najvećim osječkim naseljem zavladala je panika u veljači 2007., kada je manijak, u dobi oko 30 godina, presretao djevojčice u dizalu i pokazivao im spolovilo, piše Večernji list.

Prethodni članak:

arti-201006020245006

Play ponuda
Play ponuda