uhitili ga nakon par sati / Mladić (25) zapalio kafić u Puli: Razbio je staklo na vratima i kroz otvor polio zapaljivu tekućinu

Image

Policija je već nakon nekoliko sati pronašla počinitelja koji je uhićen, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja muškarac je predan u pritvorsku jedinicu policije.

19.11.2023.
11:25
VOYO logo

Pulska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, priopćila je PU istarska.

Muškarca se sumnjiči da je 17. studenog oko 3,40 sati u Stankovićevoj ulici razbio staklo ulaznih vrata ugostiteljskog objekta da bi kroz nastali otvor u unutrašnjost polio zapaljivu tekućinu i potom izazvao požar u kojemu je nagorio inventar objekta te su uslijed dima zacrnjeni zidovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je već nakon nekoliko sati oko 8,45 sati pronašla počinitelja koji je uhićen, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja muškarac je 17. studenog u večernjim satima predan u pritvorsku jedinicu policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo