MASOVNA TUČNJAVA STUDENATA U DOMU NA SAVI: / 'Počele su letjeti flaše pa su morali intervenirati specijalci'

Neslužbeno se doznaje da je policija intervenirala oko 1 sat u noći zbog tučnjave i buke na otvorenom prostoru unutar doma, a navodno je jedan student ozlijeđen bocom

26.5.2018.
9:57
Facebook / Studentski dom Stjepan Radić - Sava

Tradicionalna proslava "Radićevi dani" kojom studenti - stanari zagrebačkog Studentskog doma 'Stjepan Radić' poznatijeg kao 'Sava' obilježavaju dan svoga doma, sinoć se pretvorila u opći metež i tučnjavu zbgo čega je ondje morala intervenirati i policija.

24 sata pišu kako je prostor SD 'Stjepan Radić' noćas izgledao kao ratna zona te da je policija intervenirala zbog međusobne tučnjave studenata koji se nisu htjeli razići nakon proslave 'Radićevih dana'.

"Feštali smo, a onda su počele letjeti flaše"

Neslužbeno se doznaje da je policija intervenirala oko 1 sat u noći zbog tučnjave i buke na otvorenom prostoru unutar doma. Navodno je u tučnjavi jedan student ozlijeđen bocom.

"Ovdje se održavaju 'Radićevi dani' i tu smo feštali sinoć. Samo znam da su odjednom počele letjeti flaše i krenuli su se naguravati, a onda je došla i policija", kazao je za 24 sata jedan očevidac.

Bocama su navodno gađani zaštitari koji su studente pokušavali natjerati da svoj tulum nastave izvan doma. 24 sata pišu, pozivajući se na informaciju dobivenu od policije, da je na zabavi je bilo oko tisuću studenata te da je nakon incidenta jedan mladić priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali