POPIO JE LITRU VOTKE!? / Maloljetnik u Zagrebu otrovao se alkoholom: Dovezli ga u Klaićevu u teškom stanju

Zadnji dan škole maloljetnici su odlučili proslaviti velikim količinama alkohola

18.6.2021.
19:49

Zadnji je dan škole, a učenici diljem Zagreba odlučili su obilježiti taj dan. Nažalost, maloljetni učenici zadnji su dan odlučili proslaviti na pogrešan način - velikim količinama alkohola - zbog čega ih je nekoliko završilo u bolnici zbog trovanja.

Jedan od njih, 14-godišnjak, u vrlo je ozbiljnom stanju završio u Klaićevoj bolnici nakon što je popio litru votke, javlja HRT. Nakon toga još je dvoje mladih odvezeno u Kliniku za dječje bolesti.

Apel roditeljima da dođu po djecu

Ivana Portolan Pajić iz Gradskog ureda za zdravstvo apelira na roditelje da dođu po djecu. Kako kaže, oni ne mogu pokriti sve dijelove grada jer se slavlja održavaju u različitim parkovima na cijelom području Grada Zagreba.

"Nažalost, informacije koje dolaze do nas su da ima puno zlouporabe alkohola na tim proslavama. Već smo imali nekoliko slučajeva intoksikacije, od toka jednu vrlo tešku intoksikaciju maloljetnika od 14 godina koji je upućen u bolnicu. Nadamo se da će biti dobro, ali radi se o zaista teškom, akutnom stanju opijenosti. Molim roditelje sve djece koji znaju da su im djeca na zabavama, da krenu prema svojoj djeci, da ih preuzmu i odvedu kućama", kazala je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen