Play ponuda

INCIDENT U HOTELU U ZAGREBAČKOJ ILICI: / Recepcionar ugledao krvavog mladića kako ulazi u lift, uskoro je stigla i policija

Image
Foto: screenshot RTL

Recepcionar je vidio krvavog muškarca dok je ulazio u lift i pa je odmah pozvao policiju

24.12.2020.
16:36
screenshot RTL
Play ponuda

Dvojica muškaraca sukobila su se u četvrtak ujutro u hotelu Timeout Heritage, smještenom u centru Zagreba. Direktor prodaje, Mislav Bečejac, neposredno nakon incidenta je za RTL ispričao kako je do sukoba došlo između dva gosta njihova hotela.

Bečejac tada još nije znalo što se dogodilo, no ispričao je kako je recepcionar vidio krvavog muškarca dok je ulazio u lift i da je odmah pozvao policiju. Ubrzo je na mjesto događaja stigla i hitna pomoć koja je ozlijeđenog gosta odvezla u zagrebački KBC, dok je osumnjičenog policija privela i odvela na kriminalističko istraživanje.

Image
PIJANI MUŠKARAC (45) UDARAO TRAMVAJ I SLOMIO NOGU: /

Završio je u bolnici, a nekoliko sati kasnije - preminuo

Image
PIJANI MUŠKARAC (45) UDARAO TRAMVAJ I SLOMIO NOGU: /

Završio je u bolnici, a nekoliko sati kasnije - preminuo

Gosti su navodno u sobi konzumirali alkohol i droge

"Dva gosta su se potukla u sobi. Riječ je o posjekotini šake staklom razbijene čaše. Očevid sobe i dalje je u tijeku", kazao je u četvrtak poslijepodne za RTL Mislav Bečajac.

Više informacija nisu imali ni u PU zagrebačkoj, samo one kojima su raspolagali i ujutro. Prema neslužbenim informacijama RTL-a, radi se o muškarcima mlađe životne dobi koji su u sobi najvjerojatnije pili alkohol i konzumirali opijate.

Snimku privođenja muškarca iz hotela možete vidjeti ovdje.

Play ponuda
Play ponuda