HOROR NA ZAPADNOM KOLODVORU U ZAGREBU: / Dječak se popeo na krov vagona zbog selfieja, udarila ga struja nakon čega se zapalio

Image
Foto: Net.hr

Strašna tragedija dogodila se večeras u 18.40 sati na Zapadnom kolodvoru u Zagrebu.

8.1.2018.
20:03
Net.hr
VOYO logo

Jedna osoba je izgorjela na krovu teretnog vagona nakon što se zapalila usred strujnog udara. Kako nam je potvrđeno iz policije, osoba je smrtno stradala.

"Na 5. kolosijeku Zapadnog kolodvora na krovištu teretnog vagona došlo je do strujnog udara prilikom čega je stradala nepoznata osoba", stoji u policijskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Očevid u tijeku

Kako doznajemo, na intervenciju su upućena četiri vatrogasna vozila sa 14 vatrogasaca zbog požara šupe u Magazinskoj ulici, no dolaskom na teren vatrogasci su ustanovili da se ne radi o požaru šupe već osobe na krovu željezničkog vagona. Osoba je ležala na krovu vagona, a tijelo je bilo zahvaćeno vatrom. Osoba nije zapomagala i davala znakove života. Pozvana je Hitna pomoć, ali, kako doznajemo, vatrogasci nisu mogli ništa učiniti dok se nije isključila struja.

Image

Od očevidaca na mjestu događaja doznajemo da je stradala osoba navodno maloljetni dječak, prema procjeni, star oko 14 godina. S njim je bio još jedan dječak, ali on se nije penjao na vagon. "Izgorio je kao baklja", rekao nam je očevidac. Dječak je navodno na vagonu htio uslikati selfie. Očevid je trenutno u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo