ČAK I BEZ PIŠTOLJA / Dolijao filmski lopov: Maskiran francuskom kapom i naočalama pljačkao zlatarnice, a novac onda trošio na kocku i luksuzni život

Image

Zaposlenike u zlatarnicama je isprva tražio da mu pokažu nakit, a kada bi ga oni stavili na pult, čekao bi pogodan trenutak kada nije bilo drugih mušterija. Tada bi prodavače pošpricao suzavcem i s pulta uzeo zlatni nakit s kojim bi zatim pobjegao

14.9.2023.
18:22
Play logo

Zagrebačka policija uhitila je i pritvorila 31-godišnjaka kojega sumnjiči da je iz zlatarnica opljačkao nakit vrijedan oko 140.000 eura, a kojeg je kasnije preprodavao kako bi kockao i putovao. Policija je priopćila da 31-godišnjaka sumnjiči za dva razbojništva, jednu krađu i tri kaznena djela krivotvorenja isprave.

Zlatarnice je navodno opljačkao 18. srpnja i 1. kolovoza ove godine opljačkao, prvu u trgovačkom centru u zagrebačkoj Ulici Vice Vukova, a potom i zlatarnicu u sesvetskoj Ninskoj ulici. Zaposlenike u zlatarnicama je isprva tražio da mu pokažu nakit, a kada bi ga oni stavili na pult, čekao bi pogodan trenutak kada nije bilo drugih mušterija. Tada bi prodavače pošpricao suzavcem i s pulta uzeo zlatni nakit s kojim bi zatim pobjegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOLIJAO POLICIJI /

Uhićen muškarac koji je opljačkao zlatarnicu u Sesvetama: Novac trošio na kockanje, putovanja i luksuzni život

Image
DOLIJAO POLICIJI /

Uhićen muškarac koji je opljačkao zlatarnicu u Sesvetama: Novac trošio na kockanje, putovanja i luksuzni život

Dovezao s autom s ukradenim tablicama

Prije pljački osumnjičeni bi se do zlatarnica dovezao automobilom na koje je stavio registracijske pločice ranije ukradene s drugih automobila, ističe policija dodajući kako se razbojnik maskirao francuskom kapom i dioptrijskim naočalama. Novac od prodanog zlata prema policijskim je tvrdnjama trošio na kockanje, putovanja i luksuzni način života.

Play logo

Osim toga policija 31-godišnjaka sumnjiči da je početkom srpnja iz skladišta u Buzinskoj Krči ukrao više različitih artikala, a pritom je također koristio ranije otuđene registracijske pločice.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo