'ŽELIO JE POSIJATI STRAH I PANIKU' / Dojave o bombama na više lokacija u Zagrebu: Evakuiran poznati trgovački centar, Velesajam i dva suda

Image
Foto: Fran Rubil/Pixsell

Dojave o mogućoj eksplozivnoj napravili dobili su jedan trgovački centar, dva suda i trgovački prostor na Velesajmu

18.4.2023.
10:58
Fran Rubil/Pixsell
Play logo

Na više lokacija u Zagrebu stigle su dojave o bombama. Evakuiran je i trgovačkog centar Avenue Mall u Zagrebu, javlja Danas.hr.

"Zaprimili smo dojavu u 9.50 sati o mogućoj eksplozivnoj napravi. Policijski službenici trenutačno su na terenu, pretražuju prostor i utvrđuju istinitost dojave", potvrdili su za RTL iz Policijske uprave zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na adresu istoga stigla je dojava o bombi. Ranije je nekoliko puta isti centar bio evakuiran, a ispostavilo se da je u nekom trenutku lažnu dojavu poslao jedan od zaštitara. Sve je puno policije i šoping centar je evakuiran. Posjetitelji su trenutno ispred centra dok policija sve podrobno pregledava, javlja 24sata.

Policija je za 24sata potvrdila da su na području Zagreba dobili dojave o mogućoj eksplozivnoj napravi, dva suda, jedan trgovački centar i trgovački prostor na velesajmu.

Da su evakuirani Avenue Mall, zagrebački Velesajam i dva suda javlja i Jutarnji list koji navodi da je navodno nepoznati dojavitelj odlučio posijati paniku i strah i prekinuti rad zaposlenika na Prekršajnom i Općinskom sudu u Novom Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službenici odmah izašli na teren

Play logo

U utorak ujutro su trgovački centar Avenu Mall, dva suda te trgovački prostor na Velesajmu primili dojavu o bombi, potvrdila je zagrebačka policijska uprava za Hinu. Policija je dojavu primila oko 9.50 sati ujutro te su policijski službenici odmah izašli na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojava o bombi poslana je na četiri lokacije: trgovački centar Avenue Mall, trgovački prostor na Velesajmu te na dva suda u Novom Zagrebu. Prostori su evakuirani, potvrdili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo