Play ponuda

BIVŠI IGRAČ DINAMA PRED SUDOM ZBOG TUČNJAVE: / 'Laž je da sam masturbirao, pa imam 50 godina'

Image
Foto: PIXSELL, Davor Puklavec

Vladi Kasalu, bivšem dinamovcu, danas je nastavljeno suđenje za nanošenje teških tjelesnih ozljeda u sklopu kojeg je svjedočio Andrija Čarapina, piše Jutarnji list.

27.10.2016.
14:44
PIXSELL, Davor Puklavec
Play ponuda

Bivšem nogometašu Dinama Vladi Kasalu (53) nastavljeno je suđenje na Općinskom sudu u Zagrebu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda Marku Velniću (38) u wellness klubu zagrebačkog hotela Sheraton u svibnju 2013. godine.

Svoju verziju događaja danas je iznio svjedok Andrija Čarapina zbog čijeg se navodnog masturbiranja u sauni kluba sve zahuktalo pa je izbila tučnjava, a koji je već zbog nasrtaja na Velnića osuđen na deset mjeseci s dvogodišnjim rokom kušnje. Čarapina tvrdi da je na suđenju iznio istinu, ali da mu nisu vjerovali. Ispričao je kako je kobnog dana bio u sauni te da je u svlačionici gospođi koju poznaje dao nekoliko komadića leda koje je uzeo s ledomata.

Sve zbog gospođe i kockica leda

"To joj se dopalo jer je led razmazala po sebi, a ja sam legao na ležaljku. Rekao sam joj da se tjedan prije toga jako svidjela mojoj djevojci koja je taj put bila sa mnom. Ona je to protumačila kao da sam je okarakterizirao kao lezbijku. Ona je izašla, a ušla su dvojica zaposlenika koji su mi rekli da nije lijepo da sam je prozvao lezbom. Potom su ušli Velnić i prijatelj. Sjeli su iza mene, a onda sam dobio udarac po glavi. Čuo sam da netko kaže: ‘On je taj’. Izašao sam, Velnić je pošao za mnom i udarao me. Krv mi je išla iz nosa. Sjeo sam na zidić kraj hotela da se ohladim", ispričao je Čarapina dodajući kako je po izlasku iz hotela shvatio da mu je mobitel ostao u sauni u koju se vratio u pratnji dvojice nepoznatih mladića koji su mu ponudili pomoć. Tada ga je, tvrdi, Velnić opet napao nakon čega je pobjegao.

Iako je bio ozlijeđen liječniku nije išao jer je, kako je kazao, prestao krvariti. Činjenicu da nikoga nije prijavio za tučnjavu nazvao je pogreškom jer je, danas kaže, on bio žrtva, a ne Velnić koji je završio s teškim ozljedama glave i polomljenim rebrima.

"Velnić je taj dan nekoliko puta možda već bio pretučen. On je agresivan lik. I mene je pretukao bez razloga. Kasala taj dan nisam vidio u sauni. Laž je da sam masturbirao. To bi se dogodilo možda da sam mlađi, a ne sad kad imam više od 50 godina", zaključio je Čarapina.

Image
'OSJETIO SAM JAK UDARAC U GLAVU I PRSA': /

Bivši Dinamovac optužen da je pretukao muškarca u wellnesu

Image
'OSJETIO SAM JAK UDARAC U GLAVU I PRSA': /

Bivši Dinamovac optužen da je pretukao muškarca u wellnesu

Play ponuda
Play ponuda