Volkswagenov automobil opet dobio pseću nagradu

Nakon Passata prošle godine i na 'Dogs Awardu' 2011. godine ponovno je Volkswagenovo vozilo izbilo u prvi plan: stručni žiri proglasio je Tourana najprikladnijim automobilom za pse 2011. godine.

24.11.2010.
20:01
VOYO logo

arti-201008180594006Važan kriterij vlasnika pasa i žirija je sigurnost za psa i vlasnika. Solidna pregradna mreža između putničkog i prtljažnog prostora stoga je bila također prednost Tourana, baš kao i originalna kadica za prtljažnik koja je precizno prilagođena konturama prtljažnika, može se oprati i ne klizi. Druga prednost je osobiti komfor kojeg nudi niža visina ulaza u vozilo koja je postavljena na 59 centimetara.

Također odlučujući kriterij bio je ekološki aspekt i potrošnja goriva. Uz prosječnu potrošnju goriva od 4,6 l / 100 km (analogno 121 g/km CO2) VW Touran TDI s BlueMotion tehnologijom (77 kW /105 KS) imao je najbolji rezultat među monovolumenima sa 7 sjedala. Još jedna novost u ovom segmentu vozila je TSI EcoFuel motor (110 kW / 150 KS) nove generacije vozila. Radi se o motoru na zemni plin s dvostrukim punjenjem s ekstremno niskim vrijednostima potrošnje i emisije. Nijedan automobil sa serijskim pogonom ne zagađuje manje okoliš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U potrazi za idealnim vozilom za vlasnike pasa morali smo ocjenjivati opremu, visinu ulaza u vozilo kao i potrošnju goriva. Budući da je u svim navedenim kategorijama izvrstan, odabir je pao na VW Tourana – koji je pravi ekološki aktivist". VW Touran je sa 1,13 milijuna prodanih primjeraka najuspješnije prodavani njemački monovolumen, a između ostalog i 'pojam' obiteljskog automobila. I vaš će ga pas zavoljeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo