Scorpionsi u Amaroku na reliju Dakar

Članovi uspješne hard-rock grupe iz Hannovera obožavatelji su friškog Volkswagenovog pickupa. Jedan od njih se ponudio da vozilo testira na reliju Dakar tijekom dana odmora 9. siječnja 2010.

29.12.2009.
21:46
VOYO logo

Da će Volkswagen Amarok biti dobro prihvaćen kao lifestyle proizvod, vidljivo je već sada.

Rudolf Schenker i pjevač Scorpionsa Klaus Meine prve su poznate osobe koje su u tvornici Volkswagen gospodarskih vozila imale priliku vidjeti nov novcat Amarok. Oduševio ih je na prvi pogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Amarok je pun stila i privlači pozornost, tako da poželite odmah sjesti u njega i krenuti, nevjerojatno vozilo", rekao je Rudolf Schenker.

Već je povijesna činjenica da su Scorpionsi usko povezani s Volkswagenom. Naime, nakon osnivanja sastava 1965. godine prvi automobil benda bio je Volkswagen Bulli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudolf Schenker, koji je upravo objavio svoju knjigu Rock your Life, oduševio se kad je saznao da će Volkswagen Amarok postati službeno prateće vozilo na reliju Dakar.

Spontano je ponudio Stephanu Schalleru, glasnogovorniku Upravnog odbora marke Volkswagen gospodarska vozila, da ovo pickup vozilo testira na reliju tijekom tzv. Rest Daya. Dogovoren je i termin, u subotu, 9. siječnja 2010. godine, u Antofagasti u Čileu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volkswagen gospodarska vozila su Official Supplier relija Dakar, te za ovaj sportski događaj stavljaju na raspolaganje ukupno 35 Amaroka, ali i druga vozila, među kojima također i Multivan PanAmericanu.

Scorpionsi su međunarodno uspješna hard-rock grupa iz Hannovera. Tijekom zadnjih 40 godina objavili ukupno 22 studijskih albuma, prodali 80 milijuna ploča te ostvarili oko 100 zlatnih i platinastih albuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo