PROFESIONALAC 'OPRAO' HAMMONDA: / Voditelju The Grand Toura očitana bukvica nakon nesreće u kojoj je skoro poginuo

Image
Foto: AFP

Švicarski vozački as Marcel Steiner smatra da je voditelj The Grand Toura Richard Hammond nepripremljeno ušao u utrku u kojoj je, razbivši pritom Rimčev Concept_One, skoro izgubio život.

20.6.2017.
13:41
AFP
VOYO logo

Pobjednik utrke koja je mogla biti i Hammondova zadnja, a koja je vožena u švicarskom kantonu St. Gallenu, prenosi The Sun, tvrdi da se takvo što ne bi dogodilo profesionalnim vozačima jer su oni, kao što je i on sam, detaljno proučili stazu na kojoj su se utrkivali.

BIVŠA ZVIJEZDA TOP GEARA U JURNJAVI SLETJELA S CESTE: Rimčev superauto Concept One potpuno izgorio!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIVŠA ZVIJEZDA TOP GEARA SKORO POGINULA U RIMČEVOM SUPERAUTU, Clarkson: ‘Bila je to najveća i najstrašnija nesreća koju sam ikada vidio’

"S druge strane, superjunaci poput Hammonda samo se nakratko pojave pred početak utrke i time mnogo riskiraju", kazao je Steiner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razbijanju Rimčeve električne jurilice Hammond je, javlja isti izvor, ispuzao iz automobila s ozlijeđenim koljenom prije nego što je automobil progutala vatra.

Image
DOBRO DA JE ŽIV: /

Richard Hammond pokazao kako mu izgleda koljeno nakon izlijetanja u Rimčevoj jurilici

Image
DOBRO DA JE ŽIV: /

Richard Hammond pokazao kako mu izgleda koljeno nakon izlijetanja u Rimčevoj jurilici

RICHARD HAMMOND JAVIO SE IZ BOLNICE: ‘Ispričavam se svojoj ženi i djeci, bio sam ogromni…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Auto Sport Schweiz, krovna organizacija automoto sporta u Švicarskoj, istražuje je li Hammond pristupio ozbiljnim pripremama za utrku ili su mu organizatori dali zeleno svjetlo bez prethodne pripreme. Budući da nije nastupao u službenom dijelu utrke, Auto Sport Schweiz nije imao prava pristupa niti vozaču niti automobilu.

"Uobičajeno je da profesionalni vozači dan prije utrke stazu obiđu biciklima i uvjere se u uvjete koji ih čekaju. Sumnjamo da je Hammond imao vremena za to", kaže direktor vrhovne organizacije švicarskog automoto sporta Patrick Falk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hammond je bolnicu napustio prošli četvrtak nakon operacije koljena i oporavka te se zaputio kući gdje će nastaviti rehabilitaciju.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo