PREBRZ I PREŽESTOK: / Pogledajte kako je pijani Kinez slupao auto od 4 milijuna dolara

Image

Snimke uništenih superautomobila sve više dolaze iz Kine, gdje se povećao broj bogataša, no vozačke vještine tek trebaju naučiti.

2.12.2015.
12:07
VOYO logo

Osim skupocjenog švedskog automobila nitko nije nastradao, 26-godišnji vozač je sproveden u policijsku postaju u kineskom gradu Chongqing, gdje se pokazalo da je vozio u alkoholiziranom stanju.

Kineski mediji su sudar opisali kao "najskuplju automobilsku nesreću u Kini". Vozač, u medijima naveden kao gospodin Liu, oko ponoći je izgubio kontrolu nad vozilom, pa je nakon udara u rub ceste razbio branike i zadnje kotače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Slike pokazuju kako nije imao registarske tablice, što nadalje može značiti da nije imao ni osiguranje. Kako god, Agera mu neće previše nedostajati. Dok čeka da se vrati s popravka, bogatog Kineza u garaži čekaju Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder i McLaren P1.

Inače, Koenigsegg Agera R ima 5,0-litarski V8 motor koji proizvodi čak 1140 KS i 1200 Nm maksimalnog okretnog momenta. Od 0 do 100 km/h stiže za 2,8 sekunde, dok se maksimalna brzina procenjuje na 440 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo