Opel Eco Challenge 2011

Auto klub magazin u suradnji s Opel Hrvatska već sedam godina za redom organizira natjecanje u štedljivoj vožnji pod nazivom Eco Challenge.

16.9.2011.
10:59
VOYO logo

Cilj natjecanja je u Opelovim automobilima prijeći zadanu rutu u zadanom vremenu s najnižom mogućom potrošnjom goriva. Prijaviti se mogu svi državljani RH s vrijedećom vozačkom i prebivalištem u RH, pritom trebaju izabrati idealnog suvozača suprotnog spola.

Najbolji par osvaja štedljivu Corsu Color Edition, omiljeni izbor kupaca u konkurenciji malih automobila u Europi – sada osvježena, živahnija i agilnija no ikad, s obnovljenim podvozjem i upravljanjem. Za ostale natjecatelje osigurali smo niz drugih nagrada poput pretplate na časopis Auto klub i Opelove poklone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se sudjelovalo na natjecanju, potrebno je ispuniti kupon i točno odgovoriti na kvalifikacijsko pitanje. Prijaviti se može putem web stranice www.opel.hr, Facebook profila te u svim Opel salonima diljem Hrvatske.

Prijave traju do 22. rujna 2011. 8 sretnih parova će dobiti priliku sudjelovati u natjecanju, a o kojim se parovima radi objavit ćemo na našoj službenoj stranici www.opel.hr i Facebook profilu, 23. rujna 2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrt finale će se održati u subotu, 01.10.2011. i nedjelju 02.10.2011., dok je polufinalno natjecanje u subotu, 15.10.2011. Veliko finale se očekuje u subotu, 29.10.2011.

Vremena je još malo! Pronađite svog idealnog suvozača, pridružite nam se u natjecanju u štedljivoj vožnji te osvojite novu Corsu Color Edition.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo