KONKURENCIJA NE SPAVA: / Volkswagen sredinom 2016. lansira novu generaciju Amaroka

Image

Kako ne bi zaostao za svojim konkurentima, Volkswagen će sredinom 2016. godine predstaviti novu generaciju pick-up modela Amarok.

28.12.2015.
13:22
VOYO logo

Promjene u kabini uključuju novi multimedijalni sustav, koji će imati podršku za Apple CarPlay i Android Auto sustav. Kako piše Car Advice, novi Amarok će dobiti i nove presvlake sjedala. Osim toga, Volkswagenov pick-up će imati i dodatne sustave aktivne sigurnosti.

Vanjske promjene odnose se na masku hladnjaka motora, kao i kučište svjetala s ugrađenim LED dnevnim svjetlima. Male promjene doživjela su stop svjetla i stražnji branik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ponuda motora trebala bi ostati ista kao i kod još uvijek aktualnog modela, što znači kako će potencijalni kupci moći birati između 2,0-litarske TSI i TDI verzije. Ipak, najavljeno je kako će postojeći motori biti snažniji i štedljiviji.

Premijerni model Amaroka predstavljen je 2010. godine, pa je ovo pravo vrijeme za njegovog nasljednika, naročito jer su Nissan, Mitsubishi i Toyota već predstavili nove modele svojih pick-up modela - Navara, L200 i Hilux.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo