IMPRESIVNA IMPREZA: / Subaru u Los Angelesu predstavlja novi korporativni dizajn

Image
Image

Sajam automobila u Los Angelesu Subaru je iskoristio za predstavljanje Impreza Sedan konceptnog modela.

19.11.2015.
15:58
VOYO logo

Dinamične sportske linije slijede novi Dynamic & Solid korporativni dizajn, koji će se s vremenom proširiti na sve njihove modele. Šesterokutna maska hladnjaka naglašena je vodoravnom trakom na sredini koje je Subaru logo.

Image
Image

Sportski izgled dodatno je pojačan LED dnevnim svjetlima, čiji specifičan oblik prate zadnje svjetlosne grupe. U sportskom paketu neizostavne su i alu naplatci, u ovom slučaju 19-inčni. Ipak, kada dođe do serijske proizvodnje, vjerojatno će se veličina naplataka smanjiti za broj ili dva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dostupnim informacijama Subaru Impreza je dugačka 4,55 metra, široka 1,78 metra i visoka 1,45 metra. Međuosovinski razmak dostiže ugodnih 2,67 metra.

Image
Image

Sigurno je kako bi predstavljanje Subaru Impreze američkoj publici privuklo još više pažnje u automoto svijetu da na nedavnom sajmu automobila u Tokiju Subaru nije predstavio sličan Subaru Impreza 5-Door Concept.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Subarua se još nisu oglasili po pitanju motora koji će se ugrađivati u Imprezu. Serijski model ovog sportskog sedana na tržištu možemo očekivati početkom 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo