Igrica zbog koje zaboravljate stvarni svijet

Jurite stazom sa 160 km/h, gurani snagom od 1140 KS, utrkujete se s kamionom koji vam je odjednom presjekao put. Možete psovati koliko god želite, ali...game over.

3.5.2011.
12:04
VOYO logo

Za one koji vole uzbuđenja automobilskog sporta od sada mogu ostvariti svoje snove gdje god se nalazili kao vozači trkaćeg kamiona, zahvaljujući novoj aplikaciji Renault Trucks Racing iPhone.

Dostupna na App Storeu i besplatna za vrijeme vikend utrka, s novom aplikacijom Renault Trucksa možete voziti do 160 km/h i natjecati se protiv suparničkih kamiona na tri različite staze i razine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Deliver Eye i NavTruck, ova nova aplikacija prati i dalje profesionalce cestovnog prijevoza i vozače u izvršavanju njihovih zadataka, ali ovoga puta na zabavan način.

Jureći stazom sa 160 km/h i gurani snagom od 1140 KS, odjednom strastveno poželite prestići kamion ispred vas. Bez imalo fair-play igre suparnički kamion presječe vam put i prisili vas da se maknete sa staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete psovati koliko god želite, ali je Game Over. Kada podignete glavu, ljudi za vašim stolom, u vlaku ili autobusu promatrat će vas u čuđenju...

Aplikacija Renault Trucks Racing za iPhone daje igračima na izbor dva različita kamiona, tri staze i tri moda (trening, utrka i prvenstvo). Stoga će početnici, a i oni iskusni naći igru jednako zanimljivom, s obzirom da igra može biti programirana na tri različite razine (lagana, srednja i teška).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je veća razina, to je teže upravljati kamionom, dok konkurencija postaje zahtjevnija!

Prvenstveno namijenjena kao hobi ova nova aplikacija također će biti vrijedan pratitelj profesionalcima cestovnog prijevoza i vozačima tijekom njihova radnog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i ostale aplikacije koje će se pojaviti i ova je direktno povezana sa sveobuhvatnom komunikacijskom politikom Renault Trucksa koja nudi aplikacije za smartphones s ciljem da zadovolji želje i potrebe profesionalaca cestovnog prijevoza.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo