Godina Fieste

Ford slavi godinu uspjeha svog bestsellera Ford Fieste, za koju je John Fleming, predsjednik Ford Europe, nedavno u Bukureštu preuzeo 26 nagradu u nizu, ovaj put za rumunjski automobil godine.

7.1.2010.
15:41
VOYO logo

Tijekom proteklih 12 mjeseci Ford Fiesta je proslavljana širom svijeta osvajajući preko 70 prestižnih nagrada u 14 zemalja i regija do sada – Australiji, Kini, Hrvatskoj, Republici Češkoj, Grčkoj, Njemačkoj, Indoneziji, Sloveniji, Španjolskoj, Rusiji, Škotskoj, Južnoj Africi, Velikoj Britaniji i Kataloniji. Samo u Kini, Ford Fiesta je dosad primila čak 44 nagrade.

Nagrade uključuju nacionalne ili individualne izbore za naslov automobila godine ili najbolji supermini ili pak priznanja u segmentu – svi dodijeljeni za ukupnu kvalitetu Fieste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale nagrade dodijeljene su za dizajn ili izvrsnost te nekoliko za učinak na okoliš prvenstveno za model Ford Fiesta ECOnetic s emisijom ispod100 g/km.

Jednako je važan i uspjeh koji je nova Fiesta postigla s kupcima i s više od 540.000 prodanih primjeraka od predstavljana prije nešto više od godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je 492.000 automobila prodano u Europi gdje je Ford Fiesta sveukupno drugi najprodavaniji automobil, a najprodavanija u svojem segmentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo