Audi A1 na iPhoneu

iPhone aplikacija Audi A1 Beat Driver napravljena posebno za novi Audi A1 omogućava dinamičnu igru s novim mališanom iz Ingolstadta uz devet različitih rock pjesama.

23.4.2010.
17:59
VOYO logo

Namijenjena za iPhone i iPod Touch može se besplatno preuzeti u trgovini aplikacija App Store. Cilj igrice je sakupljanje predmeta i izbjegavanje prepreka u vožnji. Bonus simboli omogućuju prikupljanje većeg broja bodova.

Razine variraju ovisno o pjesmi, s grupama poput Torpedo, La Roux, The Rakes i Lo-Fi-Fnk koji su osigurali glazbu. Najmanjim Audi vozilom ikad napravljenim s lakoćom se upravlja dodirivanjem zaslona na iPhone ili iPod Touch uređaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrica nudi i popis najboljih rezultata na međunarodnoj razini za najboljeg vozača,a rekorde možete slati prijateljima ili ih objavljivati na Facebook-u ili Twitter-u. Izbornik sadrži i opciju pretplate na bilten s najnovijim vijestima i informacija o novom Audiju A1.

Pjesme uz igricu su: Torpedo "Accelerate", Tommy Sparks "I'm A Rope", The Music "Strength In Numbers", White Lies "Farewell To The Fairground", Metric "Gold Guns Girls", The Rakes "1989", La Roux "Bulletproof", The Fall "Digital Age" i Lo-Fi-Fnk "Want U".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo