ZAPANJEN I ZALIJEPLJEN / Slavni američki voditelj i veliki zaljubljenik u automobile sjeo u Rimac Neveru i ostao u šoku: 'Kažu ti kao kad prođeš...'

Popularni voditelj na svom YouTube kanalu ima više od 3,4 milijuna pretplatnika, a Nevera ga je naprosto oduševila svojim performansama

30.9.2022.
8:53
VOYO logo

Slavni američki voditelj Jay Leno, koji se prije nekoliko godina bacio u automobilske vode te ima uspješan YouTube kanal "Jay Leno's Garage", testirao je Rimčevu Neveru.

Lenu se Nevera itekako svidjela, a voditelj je bio impresioniran i brzinom i lakoćom vožnje. Leno je rekao da će Amerikanci, koji nikada nisu čuli za Hrvatsku, sada slušati o njoj i pametnim ljudima koji su napravili najjači auto na svijetu, javlja RTL Direkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevera ga oduševila

"Ubrzanje je impresivno. Linearno je. Svaki električni automobil koji ljudi izmisle ima onaj trzaj, kažu ti kao kad prođeš dio onda će, kao uskoro to prestati, ali vi ste pogodili to od starta", rekao je Leno u videu u kojem je testirao Neveru, dodajući da je mišljenja da će Rimčev superautomobil postići veliki uspjeh na američkom tržištu te da je i auto "impresivan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni voditelj na svom YouTube kanalu ima više od 3,4 milijuna pretplatnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo