Snažna povezanost

Khloé prvi put nakon poroda progovorila o majčinstvu i svojim sestrama

U ovoj objavi nije bilo ni traga Tristanu

Khloé Kardashian rodila je kćerkicu True prije svega tjedan dana, a sad je prvi put progovorila o tome kako se nosi s novom životnom ulogom, majčinstvom te koliko joj u svemu, pogotovo nakon skandala s njezinim partnerom, košarkašem Tristanom Thompsonom, pomažu njezine sestre i obitelj.

Svi su ljutiti jer je Tristan prevario trudnu Khloe, evo objašnjenja zašto to neki muškarci rade

Na svojoj web stranici i na aplikaciji Khloe je sestrama posvetila čitav jedan tekst naslovljen “Zašto su moje sestre moji ultimativni mentori za roditeljstvo”, piše Cosmopolitan, a započela ga je riječima: “Toliko je utješno znati da imam sestre koje su tu uz mene što god da mi zatreba.”

Mogu im se obratiti u bilo kojem trenutku

View this post on Instagram

Tribe KK

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

“Moje su sestre fenomenalne majke”, nastavila je, “i iako ne mogu konkretno reći koje ću savjete od njih tražiti, bit ću uvijek fascinirana time kako one sve to skupa uspijevaju. Nadam se da će i meni biti tako.”

Khloe je rodila njihovu kćerkicu True samo dva dana nakon što su u javnost izašle snimke koje dokazuju da ju je njezin partner Tristan prevario, a iako mu je navodno dopustila da bude u sobi dok je rađala, njezine su sestre sada te kojima će se prvima obratiti za pomoć i bilo kakav savjet.

“Iako ne volim primati savjete – zato što ne vjerujem u samo jedan ispravan put i vjerujem kako se svatko mora naviknuti na nekakve vlastite rutine – utješno je znati da se svojim sestrama mogu obratiti u bilo kojem trenutku. A i samim time što ih promatram u njihovim majčinskim ulogama već sam mnogo toga naučila”, napisala je.

U objavi nije spomenula Tristana, ali je u Instagram objavi prije nekoliko dana spomenula ‘oca svog djeteta’. “Naša djevojčica, True Thompson, potpuno nam je ukrala srca i obuzeti smo ljubavlju. Nevjerojatan je blagoslov u obitelj primiti ovog malog anđela! Mama i tata te jako vole True!”, napisala je Khloe na Instagramu.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr