Hmm zanimljivo

Ove horoskopske kombinacije su prava noćna mora, pogledaj koga se trebaš kloniti

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:02 18.06.2017 / Rubrika:
Foto: giphy
0

Horoskopski znakovi koji bi se trebali međusobno izbjegavati

Veze su komplicirane, baš kao i ljudi i zato morate znati što tražite i kakve vam osobe najbolje pašu. Točnije koji se horskopski znakovi najbolje slažu s vašim. The Earth Child donosi znakove koji si nikako ne pašu.

Ovan s Rakovima i Djevicama

Ovan je vatreni znak. Strastveni su i dinamični, ali i temperamentni. Rakovi su pak vodeni znak i i isto tako imaju snažne emocije, ali u drugom smjeru. Oni su osjećajni i u kombinaciji s Ovnovima dolazi do nesporazuma i komplikacija. Djevice su zemljani znak, prizemljene su i nemaju previše vremena za osjećaje, koji su dio Ovnova.

Bik sa Škorpionima i Lavovima

Bik je zemljani znak i pomalo je konzervativan. Bit će s vama kroz teška vremena i očekuje isto zauzvrat. Škorpioni su vodeni znak i više su za ljubav i intimnost, dok su Bikovi za racionalnost. Lavovi su vatreni znak i strast ih prati svugdje. Ovo izaziva komplikacije s Bikovima jer imaju potpuno drugačiju perspektivu.

Blizanci s Jarcima i Škorpionima

Blizanci imaju komplicirane odnose s gotovo svima. Oni su jednostavno komplicirani. Zračni su znak što znači da puno razmišljaju, ali su jako prijateljski raspoloženi. Jarci su zemljani znak i ne mare previše za kompleksnost Blizanaca. Uvijek će pokušati vratiti Blizance na zemlju, a Blizanci se neće dati. Škorpioni su s druge strane vrlo suglasni, a to Blizancima ne odgovara.

Rak s Vagama i Ovnovima

Rak je vodeni znak koji je jako osjećajan. Može biti pesimističan i neraspoložen. Vrlo je teško složiti se s njime. Vage su zračni znak i teško govore ne i s Rakovima ne tvore zdravu vezu. Ovnovi ne idu dobro s preosjećajnim znakovima jer jednostavno ne razumiju takvo ponašanje. Lako se naljute, a to je eksplozivna kombinacija s Rakovima.

Lav s Bikovima i Ribama

Lav je ispunjen željom da voli i da bude voljen. Bikovi ne funkcioniraju tako, oni traže određenu stabilnost, a ljubav im nije toliko u fokusu. Ribe su vodeni znak i Lavovi ju lako mogu iskoristiti.

Djevica s Vodenjacima i Strijelcima

Djevica je zemljani znak i sigurne su u sebe. Ne funkcioniraju dobro s nesigurnim i emotivnim ljudima. Vodenjaci su zračni znak. Vole izlaziti i društveni su, uvijek razmišljaju drugačije. Ovo živcira prizemnu Djevicu. Strijelci su vatreni znak. Žele promjene, avanture i uzbuđenje. Ovo se u potpunosti protivi svim karakteristikama Djevice.

Vaga sa Škorpionima i Rakovima

Vaga je analitički zračni znak i poprilično je pasivna i nježna. Ovo zvuči kao znak koji će biti dobar sa svima zbog svoje pomirljive prirode, ali upravo to stvara stres. Škorpioni vole svoje probleme riješiti vrlo brzo, ali Vaga se ovome suprotstavlja. Rakovi su slični Vagama jer potiskuju svoje osjećaje umjesto da ih zajedno rješavaju.

Škorpion s Vodenjacima i Lavovima

Škorpion je vrlo ambiciozan i lojalan, a isto očekuje i od drugih. Vodenjaci su više mislioci. Ovo je veza gdje su znakovi potpuno različiti. Lavovi žele da stvari budu smirene i napraviti će sve za to. Škorpion će osjećati da nešto ne valja i ovdje dolazi do nepovjerenja između ova dva znaka.

Strijelac s Vagama i Ribama

Strijelac može biti najbolji i najgori znak za vezu. Vage su premirne za ovaj znak. Ribe uvijek žele da sve bude u redu. Spremne su na bilo kakve kompromise, a Strijelci su snažni individualci i ovdje dolazi do komplikacija.

Jarac s Blizancima i Vodenjacima

Jarac je vrlo kompliciran i ima jaku želju za uspjehom i vrlo je praktičan. Blizanci i Jarci jednostavno ne idu dobro. Vodenjaci znaju biti jako nepredvidljivi, a ovo ne paše Jarcima.

Vodenjak sa Škorpionima i Djevicama

Vodenjak je odličan u davanju savjeta, ali isto tako može biti borben. Škorpioni i Djevice nikako ne pašu s ovim znakom. Potpuno su drugačijih osobnosti i te veze ne bi funkcionirale.

Ribe s Blizancima i Jarcima

Ribe uvijek previše razmišljaju i pokušavaju popraviti stvari. Uvijek će biti tu za vas. Blizanci žele sve direktno, a Ribe nisu takve. Jarci su strastveni i s Ribama bi sigurno ušli u sukob.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:02 18.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr