Instagram koji pratimo

Mama i trogodišnja Finely, koja boluje od cerebralne paralize, prave su modne zvijezde na Instagramu

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 11:00 05.04.2017 / Rubrika:
Foto: fifiandmo/instagram
0

Njihove su modne kombinacije nevjerojatno slatke, a priča divna i inspirativna

Obožavamo pregledavati Instagram profile popularnih fashionistica, jer uvijek nađemo inspiraciju kad nam je potrebna i fotke su im stvarno divne. Ali mislimo da smo upravo naletjele na novi najdraži modni Instagram, a glavna zvijezda je trogodišnja princeza Finley.

Finley i njena mama, Christina Smallwood, na svom blogu i Instagram profilu Fifi & Mo redovito dokumentiraju svoje genijalne outfite, a uz preslatke modne fotografije, mama i Finely dijele i priču o ozbiljnoj bolesti s kojom se ova trogodišnja princeza morala suočiti, piše Huffington Post.

Malena boluje od “diplegije, oblika cerebralne paralize koji uzrokuje visoke i snažne kontrakcije mišića donjih ekstremiteta”, napisala je Christina, a kako bi se mogla lakše kretati, Finely se koristi hodalicom te je nedavno bila na prilično skupoj operaciji, koja bi joj trebala ublažiti ukočenost mišića u nogama. Do svoje 15 godine, predviđa Christina, malena će morati obaviti još barem desetak operacija, ali cijela ih ova situacija nije uspjela pokolebati i pokušavaju iz nje izvuči ono najbolje moguće, koliko god to možda patetično zvučalo.

Christina je za Huffington Post ispričala da je ovaj blog prvotno pokrenula zato što se osjećala prilično izoliranom kao majka djeteta s posebnim potrebama, a sve je to skupa na kraju preraslo u inspirativnu priču o ljubavi i roditeljstvu i pružilo joj mogućnost da ljude osvijesti o ovoj bolesti i pokaže im kako se s njome nositi.

I'm blessed to partner with @lovedbyhannahandeli for the release of their RAINBOW MAMA BEAR TEE. ❤️💛💚💙💙 What is the meaning of a Rainbow? They are the ultimate sign that GOD keeps His promises to us!! 🙌🏻 Rainbows speak directly to our heart and soul, filling us with awe and energies of liquid love pouring all around us. Rainbows bring the promise that the troubles of today will surely come to pass, hold strong in your faith and vision and the rainbow will bring fresh beginnings, and new prosperity. Here I am with my RAINBOW + today… we will DANCE. {DRESS UP at DANCE week calls for PINK hair and a PINK @trevi_ave_co tutu. It's just a joico temporary spray- don't worry. 🤗} • Tap photo for outfit details

A post shared by Finley Smallwood (@fifiandmo) on

Mamu i Finely na Instagramu prati više od 60 tisuća ljudi, a njihov je cilj svakim ih danom uveseljavati i inspirirati. I zaista im uspijeva. ❤️

TEAM FIFI STRONG 💚 @abilityfirstla #strollandroll

A post shared by Finley Smallwood (@fifiandmo) on

Ready for some FOOOOOTBALL..🏈🏈 JK. we're here for the dip. 🐷🐷

A post shared by Finley Smallwood (@fifiandmo) on

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 11:00 05.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr