Bez srama

Na Instagramu je objavila fotku kojom je svima očitala lekciju o samoprihvaćanju

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:00 19.02.2017 / Rubrika:
Foto: busybeefitness/Instagram
0

Na raznim društvenim medijima bombardiraju nas iskrivljenom slikom stvarnosti, ali pojedinci poput Carys Gray uzimaju stvar u svoje ruke i trude se otvoriti nam oči i pokazati da nitko nije savršen

Dvadesetogodišnju Carys, studenticu iz Walesa, prati više od 131.000 ljudi na Instagramu gdje redovito objavljuje fotke s treninga u uskoj odjeći za vježbanje. Rekli bismo klasična ljepotica. No, prije neki dan otkrila je i svoju drugu stranu.

Otvorite oči

Slightly different #REALITYCHECK today! ‼️ We all have good days and we all have bad days😞 I have a skin condition called eczema and sometimes my skin is happy as Larry and sometimes it has flare ups😟 ‼️ Social media/Instagram will show the good days. The good parts of people and their lives and that's ok!! That's what social media is for! ‼️ But here's a reminder that next time you see something on social media that you think is 'goals' that it's not the full story, it's not how that person will look or be alllllll the time! 🙅🏼 I'm still struggling to accept myself on the right, it's a big insecurity of mine and that's fine. I'm learning to accept myself knowing that everyone has their own struggles and insecurities and that's what makes us unique and special 🤗 #fitness #fit #health #healthy #gym #workout #Abs #glutes #fitfam #girlswholift #cardio #fitspo #instafit #gains #girlgains #muscle #strength #motivation #muslce #booty #leanin15 #gymshark #gymsharkwomen #womensbest

A post shared by Carys Gray || Cardiff, UK🇬🇧 (@busybee.carys) on

“Malo drukčija realnost. Na društvneim mrežama najčešće vidimo dobre trenutke i dane u ljudskim životima – i to je sasvim ok! Za to i jesu mediji. No, kada sljedeći put vidite nešto za što mislite da je savršeno, zapamtite da to nije cijela priča i da osoba tako ne izgleda cijelo vrijeme. Još uvijek se borim s prihvaćanjem osobe na desnoj fotki”, napisala je Carys ispod slike.

Na lijevoj slici ima odličan make-up i djeluje skoro pa savršeno, a na desnoj se može vidjeti da se zapravo bori s ekcemom na koži. “Najteže je pronaći uzrok ovoga stanja i eliminirati ga iz života”, dodala je.

Iako Carys zna da otkrivanje svojeg problema neće pomoći da ga riješi, lijepo je znati da je dobila potporu i od potpunih stranaca koju su joj pokazali da nije sama u ovome. I njezina poruka na kraju: “Prihvatite svoje mane i nesigurnosti. Nemojte dopustiti da izgled kože definira vas kao osobe i vaš život.”

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:00 19.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr