BESMISLENI SU

Ovo su neki od najglupljih ljubavnih savjeta na svijetu. Nemojte ih slušati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 18:28 20.11.2016 / Rubrika:
Foto: GIPHY
0

Nemojte ih slušati…

Ovo su neki od najglupljih ljubavnih savjeta koje vam netko može dati i čim ih čujete – bježite glavom bez obzira.

Besmisleni su i onaj tko ih je izmislio očito nije znao što radi. A i ovakve se stvari ne mogu generalizirati jer je svatko od nas na neki način drugačiji i svatko drugačije funkcionira.

Zato, naučite ova četiri glupa savjeta, nemojte ih nikad poslušati niti ikome savjetovati i nemojte dopustiti da vas uvjere u suprotno. Razmišljajte svojom glavom! :)

Ne javljaj se barem tri dana nakon dejta

Ako vam se dečko svidio i ako vam je na dejtu bilo lijepo, zašto biste morale izigravati nedostupne ledene kraljice i zašto biste čekale tri dana prije nego mu pošaljete poruku?

Sviđa vam se, recite mu to iskreno. Ne morate slati poruku i zvati ga 5 minuta nakon što se rastanete ispred restorana, ali lijepom porukom zahvale dat ćete mu do znanja da vam je dejt bio super i ohrabrit ćete ga.

Ne smiješ spavati s frajerom prije trećeg dejta

Također jedan od jako glupih savjeta. Ako vi osjećate da želite spavati s frajerom na prvom dejtu, napravite to. Ako želite čekati do trećeg ili 15. dejta, napravite to. Izbor je samo i isključivo vaš.

Moraš malo glumiti

Ne, ne moraš. U redu, ne moramo se bacati na frajera nakon dva dejta, ispričati mu cijeli svoju pripovijest i reći mu točan broj svoje osobne iskaznice. Odnosno, malo tajnovitosti ne škodi, ali gluma ne dolazi u obzir, pogotovo ako je to dečko koji vam se stvarno sviđa i s kojim biste željele ući u vezu. A kakva je to veza koja se ne temelji na iskrenosti od samog početka? Osuđena na propast, vjerojatno…

Moraš naći ‘gospodina savršenog’

Prvo i osnovno – savršenstvo ne postoji i to smo svi već trebali naučiti. Bit je u tome da zavoliš nečije mane i vrline, a ne da tražiš nekog tko nema ni jednu manu. Jer u tom biste slučaju mogle tražiti zauvijek…

Piše: Žena Net / Vrijeme: 18:28 20.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr