Utječu brojni faktori

Istraživanje dokazalo: Ovo su muškarci koji će vas dovesti do najsnažnijeg orgazma ikad

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:30 03.01.2017 / Rubrika:
Foto: nd3000/thinkstock
0

Čini se da žensko zadovoljstvo nije više toliko neistraženo područje

Istraživači sa Sveučilišta u Albanyju ispitali su skupinu žena u heteroseksulanim odnosima o njihovim partnerimam, učestalosti orgazama i partnerovoj sposobnosti da im pruži užitak, a rezultati su bili – pa i ne toliko iznenađujući.

Čini se da žene vjerojatnije postižu orgazam ako su im partneri dobrog financijskog statusa, samopouzdani i atraktivni, piše New York Post. Što se tiče intenziteta orgazama, on raste ako partner dobro izgleda. Još jedan marker seksualnog zadovoljstva? Široka ramena.


Iako je logično da je atraktivnost usko vezana uz orgazam, iznenađuje činjenica da na njega utječe i financijski status.

Nadalje, žene koje njihovi partneri nasmijavaju mogu se pohvaliti većom učestalošću samog seksa i orgazama.

“Muški smisao za humor čak potiče ženu da više i češće inicira seks te žene s takvim partnerima više uživaju u samom činu”, kažu stručnjaci.

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:30 03.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr