Nije sve gotovo

Čini vam se da se vaš partner odjednom povukao? Ne paničarite, evo što možete napraviti

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 16.09.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Ovo se može dogoditi u svakoj vezi u bilo koje vrijeme, ali nije znak za paniku

Nerazdvojni ste, stalno se čujete, tipkate, nalazati, a odjednom muk. Da, povlačenje partnera nije ništa čudno jer se događa u većini veza, ali ne mora odmah značiti da je našao drugu. Umjesto da ga napadnete, evo koje poteze sugerira Hello Giggles:

Dajte mu prostor

Ovo će vam možda najteže pasti, ali svatko treba prostor i vrijeme za sebe da posloži misli. To može biti par sati, par dana, tjedan dana. Navaljivanje pitanjima samo može proizvesti kontraefekt.

Postavite direktno pitanje

Nakon što je prošlo izvjesno vrijeme, pitajte ga što nije u redu bez puno oklijevanja. Što više odgađate, to postoji veća mogućnost da ćete mu zamjerati ili stvoriti veliku zbrku.

Samo smireno

Nemojte ga napadati da je postao drukčiji već ga mirno upitajte je li se što dogodilo. Ako kaže da nije ništa, recite mu da ste tu za njega ako želi razgovarati o bilo čemu.

Ono što ga muči možda uopće nema veze s vama

Muškarci će prije pokušati naći rješenje njihovih problema, nego o njima satima razglabati. Oni jednostavno tako funkcioniraju i ne trebamo im to zamjerati. Ljudi se ponašaju čudno iz mnogo razloga, ali najvažnije je da osjeti da može računati na vas.

Recite kako se osjećate

Ako je situacija i dalje ista, posjednite ga i recite mu kako se osjećate. Ne optužujte ga nego mu dajte do znanja da se osjećate zbunjeno i tužno jer ste primijetili da nešto nije u redu.

Ne njuškajte

Svašta vam se može motati po glavi, da, ali nemojte odmah kopati po njegovom mobitelu ili računalu. Ovim nećete riješiti problem već stvoriti puno novih.

Rastite s njim

Zapamtite, zaljubljenost s vremenom blijedi, a nastupa pravo zajedništvo, poštovanje i ljubav. Ponekad ‘povlačenje’ zapravo nije ništa drugo nego ulazak u sigurnost veze bez pritiska da se stalno mora nešto događati. Slijedite njegov primjer i opustite se. Sve će sjesti na svoje mjesto.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 16.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Zbog seksa na radnom mjestu gotovo sam izgubila posao, ali nikad nisam požalila zbog toga’

"Počeli smo se ljubiti, što je ubrzo preraslo u pipkanje, a zatim sam mu otkopčala hlače i spustila se na koljena. Bili smo ondje gdje i trebamo biti iz čisto poslovnih razloga, tako da smo pomislili kako nikome nećemo nedostajati ako nas ne bude nekoliko minuta dulje. Ja sam bila za, a uzbuđivala me i ta mala doza opasnosti. Nekoliko trenutaka nakon čula sam kako se otvaraju ulazna vrata"

Povratak na Net.hr