U Hrvatskoj je, nakon gašenja Fejsa, došlo do vrlo neobičnih situacija

Jučer je riknuo Fejzbuk, no ne trajno, nego na par sati.

22.10.2013.
9:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema za sada raspoloživim informacijama, zbog tog kvara nitko od korisnika Fejzbuka nije smrtno stradao, no kod nas u Hrvatskoj, nakon gašenja Fejzbuka, došlo je do vrlo neobičnih situacija.

Đurđa Lajker iz Osijeka je u hodniku stana prvi put nakon 10 godina upoznala svoju kćer, te se ugodno iznenadila kad joj je rekla da ide u 4. razred osnovne škole.

Ante Status iz Drniša je, vidjevši da Fejzbuk ne radi, ugasio kompjuter te otišao u trgovinu, gdje su mu priopćili da mu je prije šest godina umro otac. Shrvanog su ga odveli na groblje da mu pokažu gdje mu je otac sahranjen.

Mile Proslijedi iz Brinja je isto tako ugasio kompjuter te otišao u lokalnu birtiju, gdje je saznao da je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, te je Mile začuđeno upitao: "A što bilo Tuđmanu da više nije?!"

Davor Pejdž iz Karlovca je ljut napustio svoj laptop, otišao u dnevni boravak, gdje je upoznao svoju vjenčanu suprugu i punicu. Vidjevši punicu, Davor je izjavio: "Ovog vraga se čak i sjećam, al' supruge nikako! Kad veliš da smo se oženili?"

Normalan život je trajao točno onoliko koliko je trajao kvar na Fejzbuku…

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali