'Vidovnjak' bario žene nudeći spasenje seksom

shimmer fallback

Jedan Australac smislio je originalan ulet. Jednoj je Japanki rekao da vidi budućnost te da će uskoro umrijeti, osim ako s njim ne stupi u intimni odnos i to na svetom mjestu.

23.12.2010.
13:35
Play logo

Žena je podigla tužbu protiv muškarca iz Sjevernog teritorija jer joj je rekao da vidi kako polako umire u bolnici u razdoblju od naredne tri godine, te da joj je jedini spas seks s njim na stijeni Ubirr, u nacionalnom parku Kakadu, koja je poznata po aboridžinskim crtežima, od kojih su neki stari par tisuća godina.

Žena je pristala na seks, ali je dva mjeseca kasnije zaključila da se u spolni odnos nije upustila vlastitom voljom, nego da je bila izmanipulirana od navodnog vidovnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neimenovana Japanka svoje je optužbe iznijela na sudu u Darwinu. Sudac Michael Carey odbacio je četiri optužbe za seks bez pristanka jer smatra da su njeni dokazi nepouzdani, kontradiktorni na nekim mjestima i da cjelokupna priča ne drži vodu.

'Porota ga nikad ne bi osudila na osnovi vašeg svjedočenja', rekao je sudac naivnoj ženi.

Žena je tvrdila da je bila silovana četiri puta tijekom 16. i 17. listopada na stijeni Ubirr i u muškarčevu domu u Jabiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud je nakon saslušanja odbacio njenu tužbu, piše news.com.au.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo