Play ponuda

[VIDEO] ZAGREBAČKA OBITELJ U ŠOKU POZVALA AZIL: / 'U perilici nam je zmija!'; Njezino izvlačenje nije prošlo glatko...

Image
Foto: Facebook

Prije svega nekoliko minuta iz Dumovca su javili da je zmija na slobodi, daleko od gradskoga asfalta

16.7.2020.
10:25
Facebook
Play ponuda

Na Facebook stranici Azila Dumovec jutros je osvanula nesvakidašnja objava. Zaposlenici azila imali su sinoć intervenciju u Markuševcu, i to zbog - zmije, koja je ušla u dom jedne obitelji i zavukla se u perilicu posuđa.

Zmija nije bila za suradnju

"Neobična intervencija sinoć u Markuševcu! Zmija je ugmizala u jednu kuhinju i zavukla se u suđericu! Ljudi su ostali u šoku, ali dovoljno prisebni da nas nazovu. Iako smo na licu mjestu utvrdili da je riječ o neotrovnoj bjelici, njezino izvlačenje iz suđerice nije išlo lako. Zmija nije bila za suradnju. Uz dosta muke prebacili smo je u spremnik. Noć je provela u Dumovcu i uskoro će biti puštena u prirodu", stoji na stranici azila.

Ponovno je u prirodi

Rečeno - obavljeno! Prije svega nekoliko minuta iz Dumovca su javili da je zmija na slobodi, daleko od gradskoga asfalta.

"Znatiželjna bjelica koju smo sinoć izvadili iz jedne suđerice u Markuševcu, ponovno je u prirodi! Iako smo zajedno proveli noć, zbližili se nismo. I dalje je neprijateljski nastrojena. Pogledajte kako je prošlo naše jutrošnje druženje", napisali su uz video.

Play ponuda
Play ponuda