VIDEO / Policajac natjerao mladu mamu da digne majicu i trese grudnjak

Policajci tu i tamo prekorače svoje ovlasti, a to je bio slučaj i s policajcem koji je zaustavio vozilo u Lakelandu na Floridi zbog neispravnog svjetla.

24.6.2013.
13:31

Kada je Zoe Brugger zaustavila automobil, policajac je rekao da mu se čini kao da nešto skriva jer izgleda nervozno pa je zatražio da izokrene grudnjak i protrese ga. Očito je grudnjak popularno mjesto za skrivanje droge u specijal-201201270582004-Ameri. Ona mu je odgovorila da je rijetko zaustavlja policija, a i da ima dva tjedna staro dijete kod kuće i da je zbog toga svega nervozna.

Kada ništa nije ispalo, pretražio joj je i automobil, no niti tamo nije našao drogu. Zoe je slučaj prijavila nadležnima jer joj se takav oblik ničim izazvane pretrage učinio neprimjerenim, a policija je potvrdila da je bila potpuno u pravu.

Više o skandalu koji je digao na noge zajednicu u Lakelandu, te na koji je to nepropisni način pretresena žena, pogledajte u nastavku:

http://WFLA.images.worldnow.com/interface/js/WNVideo.js?rnd=720325;hostDomain=www.wfla.com;playerWidth=596;playerHeight=355;isShowIcon=true;clipId=9014078;flvUri=;partnerclipid=;adTag=News;advertisingZone=;enableAds=true;landingPage=;islandingPageoverride=false;playerType=STANDARD_EMBEDDEDscript;controlsType=overlayWFLA-TV News Channel 8

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali