'NIJE NAM BILO NIMALO SMIJEŠNO' / Trpio je nesnosne bolove 18 sati! Kako su nesretnom muškarcu iz Pule skinuli prsten s penisa: Uzeli su kružnu pilu...

"Intervenirala su dva vatrogasca, koji su nakon pola sata uspjeli osloboditi muškarčevu muškost i istodobno ga oslobodili bolova koje je trpio satima

11.9.2021.
19:56
Luka Stanzl/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pulski vatrogasci jučer su imali posla u tamošnjoj općoj bolnici. Naime, pozvani su nakon što je u bolnicu s teškim bolovima došao muškarac kojemu su penis i testisi zapeli u prstenu. Nesretni je čovjek navodno čak 18 sati trpio bolove.

Bizarnu situaciju potvrdio je i šef pulskih vatrogasaca Ivica Rojnić, a za 24sata rekao je da nije bilo nimalo smiješno i da je satima trajala borba za spas penisa nesretnog muškarca.

"Intervenirala su dva vatrogasca, koji su nakon pola sata uspjeli osloboditi muškarčevu muškost i istodobno ga oslobodili bolova koje je trpio satima“, rekao je Rojnić.

"Naše vatrogasce taj dan pozvala je Hitna pomoć. Nama to ne izaziva nikakvu veliku pompu jer se mi inače, osim svojim primarnim poslom, bavimo skidanjem raznih prstenja i sličnog budući da medicinski alati, zbog izrazito tvrdog materijala od kojeg su (kao primjerice ovaj) izrađeni, teško mogu skinuti takav prsten standardnom bolničkom opremom“, kaže Rojnić nadodajući da su radili priručnim alatima, a među njim je električna i kružna pila ili dremel, kojim se inače rade gravure.

Alati prilagođeni za osjetljiva mjesta

"Taj alat podsjeća na zubarske bušilice, ali je ipak malo veći. Takvi alati prilagođeni su i za uporabu na prstima, ekstremitetima, pa tako i na tom vrlo osjetljivome mjestu, jer ima manju brzinu i manje se zagrijava. Uspješno su vatrogasci spomenutim alatom prerezali taj tvrdi prsten i oslobodili muškarčev “ponos”. Inače se njime uspješno skidaju razni predmeti od kovina, a istodobno postoji manja mogućnost od ozljede pri uporabi takvih alata“, pojašnjava.

Ovaj su prsten pilili oko pola sata. "Mi smo svoj posao obavili u što kraćem roku, kao i uvijek, bez obzira na okolnosti“, zaključio je na kraju šef vatrogasaca Rojnić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali