OBITELJSKE RAZONODE / Uz širok osmijeh je priznala da dopušta mužu da joj seksa majku kada god to želi, no čekajte, nije to sve!

Sve govori da i mlada dama pliva vrlo slobodnim seksualnim stilom

14.7.2021.
11:54
Screenshot

Korisnica TikToka Millie Sellers bez pardona je prije nekoliko dana ispred 200 tisuća svojih pratitelja izjavila da dopušta svom dragom da joj 'drpa' majku kada god to želi. Video je već skupio 14 milijuna pregleda, a mlada dama je ispred kamera izjavila sljedeće:

"Znate li kako pazim da mi je dragi sretan? Dopuštam mu da se igra s mojom majkom. Takva sam vrsta supruge" ", kazala je uz širok osmijeh, i to u prisustvu gospođe koja doista izgleda kao nešto starija njezin verzija.

Video je brzo skupio preko čak 22 tisuće komentara, ne moramo vam ni govoriti da su mnogi ostali zgroženi, a među njima se našlo i onih koji su u stanju potpunog šoka Millie molili da prizna da se šali.

Međutim, odgovor nisu dobili, barem ne u pisanome obliku, ali ih je zato dan kasnije dočekao video tijekom kojeg se mlada dama pohvalila da se poseksala s bračnim parom. Uz objavu je napisala "ne osuđujte", pa se doista čini da pliva vrlo slobodnim seksualnim stilom.

Ispada da je doista uz dragog posvećenja svinganju, nema tu čak ni ništa tako čudno, ali rijetko tko je spreman priznati da se ono odvija i unutar obitelji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen