ZA OVO TREBA IMATI MU*A / Par se seksao u policijskom autu i sve snimao: 'Dušo, trebali bismo ovdje napraviti OnlyFans video...'

Policajac je tek sat vremena nakon čina otkrio što se dogodilo u njegovu vozilu

24.11.2021.
7:30
Florida Higway Patrol

Uhićeni par snimao se tijekom seksa u policijskom automobilu kada se policajac udaljio od vozila, a sve je zabilježila automobilska kamera, prenosi Daily Mail.

"Dušo, trebali bismo snimiti OnlyFans video ovdje", rekla je 24-godišnja Summer Watkins iz Floride svom dečku Yordanu Noi.

Watkins i Noa ostali su nekoliko minuta sami u automobilu jer je policajac zatvorio stražnja vrata i odmaknuo se od vozila. Par, koji nije imao lisice, tada se prepustio strastima, a sve je snimila kamera na stražnjem sjedalu.

Watkins je oralno zadovoljila svog dečka, dok je on sve snimao svojim mobitelom i vikao. Djevojka je tijekom čina izvikivala: "J*beš policiju".

Uhićeni zbog razvratnog ponašanja, ali i droge

Prije nego što je policajac napustio vozilo, 24-godišnjakinja ga je nekoliko puta pitala smije li zadovoljiti dečka, a on joj je svaki put odgovorio da ne smije. Međutim, iskoristila je priliku kada se udaljio od vozila.

Dvojac je zaustavljen u četvrtak jer je Noa vozio bez dozvole. Policajac je otkrio što se dogodilo u vozilu sat vremena kasnije, kada je pregledao videosnimku sa stražnjeg sjedala. Vratio se na benzinsku postaju na kojoj je ostavio par kako bi ih uhitio.

Watkins je optužena za razvratno ponašanje i narušavanje mira, dok je Noa uhićen nakon što su policajci u njegovu automobilu pronašli marihuanu i druge opijate. Optužen je i za razvratno ponašanje, narušavanje mira i izlaganje genitalija.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali