LUKAVO REAGIRAO NA POSKUPLJENJE, ALI... / Srbin u dvorištu svoje kuće postavio benzinsku crpku: Policija mu banula taman kad je točio kupcu

Vlasniku ilegalne benzinske crpke zaplijenjeno je gotovo 20 tona naftnih derivata, dvije točilice i kamion s cisternom u kojoj je bilo oko 1.000 litara nafte

14.10.2021.
18:23
MUP Republike Srbije
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan 69-godišnji Zemunac lukavo je reagirao na rast cijena nafte i naftnih derivata pa je u dvorištu svoje kuće postavio benzinsku crpku. Naravno, nelegalnu.

Informer piše kako su pripadnici MUP-a Srbije u sklopu velike akcije suzbijanja svih oblika kriminala otkrili nelegalnu benzinsku crpku u Zemunu te poduzetnom kriminalcu oduzeli veću količinu nafte i naftnih derivata.

Oduzeli mu i pištolj te 5400 eura

Kada je policija upala u dvorište, kod ilegalne benzinske crpke zatekla je vlasnika i jednog kupca kojemu je ovaj taman točio gorivo. Zaplijenjeno mu je gotovo 20 tona naftnih derivata, dvije točilice i kamion s cisternom u kojoj je bilo oko 1.000 litara nafte.

Također mu je oduzeto 5.400 eura i pištolj, a protiv njega je podnesena kaznena prijava. Benzinska crpka do daljnjeg je zatvorena.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali