Play ponuda

DOBRA PONUDA? / U srcu Zagreba moguće je dobiti stan za milijun kuna: On se nalazi u Glavnom kolodvoru... Da, dobro ste vidjeli

Image
Foto: Njuškalo/Prestige nekretnine

Za malo više od milijun kuna prodaje se trosobni stan od 64 kvadrata. Sve je super, no on se nalazi u zgradi Glavnog kolodvora u Zagrebu

28.1.2022.
17:27
Njuškalo/Prestige nekretnine
Play ponuda

U moru nekretnina koje se po sve većim cijenama nude građanima za najam ili kupnju našla se i jedna neobična u samom centru Zagreba. Naime, prodaje se stan u Glavnom kolodvoru.

Dakle, ne na Glavnom kolodvoru, kako se u žargonu naziva prostor Tomislavova i Starčevićeva trga i nekolicine okolnih ulica, već u samoj zgradi zagrebačkog Glavnog kolodvora.

shimmer fallback
shimmer fallback

Prema podacima iz oglasa objavljenog na Njuškalu, trosobni stan od 64,48 četvornih metara prodaje se za 139.900 eura, odnosno za 1.052.856 kuna. Možda zvuči puno, no s 2185 eura po kvadratu, ovaj je stan nešto ispod prosjeka cijena u centru hrvatske metropole.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Prodaje se željezničarski stan u samoj zgradi Glavnog kolodvora s prekrasnim pogledom na Trg kralja Tomislava i najpopularniji dio zagrebačkog Adventa! Stan se nalazi u istočnom krilu, na drugom katu, a sastoji se od dvije velike prostorije/spavaće sobe te još jedne velike prostorije koja trenutačno služi kao kuhinja i blagovaonica te prostrane kupaonice", naveo je agent Miodrag Lacić iz agencije Prestige nekretnine.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za potencijalnog kupca ovaj stan ima nekoliko prednosti. Cinici bi rekli da mu je najbitnija blizina Glavnog kolodvora, no priključak na vodovod i kanalizaciju te čisti papiri, odnosno uredno vlasništvo bez tereta, svakako su plus. Iako ga treba renovirati, prodavatelj ističe jednu važnu stvar.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Stan je zbog specifičnog rasporeda moguće prenamijeniti u čak tri manja apartmana, što bi bila idealna investicija s obzirom na specifičnu lokaciju i zgradu u kojoj se stan nalazi", stoji u oglasu. Inače, taj je stan bio na prodaju i 2018. Cijena mu je tad bila 1,1 milijun kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda