Play ponuda

SPUCALA DEČKA NA VLASTITOM ROĐENDANU, SNIMKA BRUTALNOG GOVORA POSTALA HIT: / 'Svi ovdje znaju tko si...'

Image
Foto: screenshot

"Doslovno si joj poslao iste fotografije kao i meni... Stoga, ako još nisi shvatio, mi smo gotovi", rekla je Tiana

23.12.2018.
18:15
screenshot
Play ponuda

Svi prekidu su ružni, ali neki su jednostavno ružniji od drugih, pogotovo ako su vaše laži i obmane otkrivene od stane 'bolje' polovice.

Tiana Perea (22) iz Houstona je rekla svom partneru kako zna da pokušava 'je*ati neku drugu djevojku'. I to ne nasamo, već pred svim zajedničkim prijateljima. Napomenula mu je i kako ima dokaze da joj je slao eksplicitne fotografije i da definitivno zaslužuje bolje, prije nego što ga je izbacila iz kuće.

Image
NEĆETE VJEROVATI ŠTO JE NAPALJENI DEČKO PREDLOŽIO CURI: /

'Zaprijetila mi je da ćemo prekinuti ako to napravim'

Image
NEĆETE VJEROVATI ŠTO JE NAPALJENI DEČKO PREDLOŽIO CURI: /

'Zaprijetila mi je da ćemo prekinuti ako to napravim'

Na snimci se vidi Tiana koja slavi svoj rođendan okružena prijateljima i tadašnjim dečkom, a zdravicom počinje zanimljivi dio.

"Prvo bih svima zahvalila što su došli, zbilja ne bih mogla tražiti bolje prijatelje. Zahvalila bi i Santosu koji mi je pomogao da shvatim da zaslužujem puno bolje s obzirom na to da svaka osoba u ovoj prostoriji zna da pokušao je*ati neku curu.

'Gotovi smo'

Svi imamo screenshote i snimke svega što si joj poslao, pogotovo zadnjih par dana. Doslovno si joj poslao iste fotografije kao i meni... Stoga, ako još nisi shvatio, mi smo gotovi", rekla je Tiana dok su njezini prijatelji oduševljeno nazdravili.

Video je pregledan skoro 6 milijuna puta, a podijeljen skoro 60 tisuća puta.

Play ponuda
Play ponuda