Spremni za 11.11.11?

shimmer fallback

U 11 sati, 11 minuta i 11 sekundi 11. studenog 2011. bit ćemo jedno sa zvijezdama. Ili s patkama, proročanstvo je pomalo nejasno. Za tu se posebnu priliku valja i dobro pripremiti.

11.11.2011.
12:30
Play logo

Na žalost, puno je pesimista koji misle da je 11. 11. savršen dan za smak svijeta. Mi se ne slažemo s time jer sutra idemo na TBF u Dom sportova. I jer nećemo znati kako će HDZ-ovci podnijeti poraz 4. 12.

To su samo neki od razloga zbog kojih je smak svijeta loša ideja pa savjetujemo svima onima zaduženima za organizaciju apokalipse da pomaknu datum na neki prigodniji dan. Znamo da je gnjavaža sve ponovno organizirati ako ste već odlučili za 11.11., ali s obzirom da je smak svijeta samo jednom, bilo bi šteta upropastiti ga lošom atmosferom i nezadovoljnom publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za naše smo čitatelje pripremili i anketu u kojoj smo ih pitali što će se dogoditi na ovaj posebni datum, no izgleda da je većina bila previše zaokupljena Igrom prijestolja i bespućima Skyrima da bi im bilo stalo do prave prijetnje - guštera i golubova.

Upravo zbog toga vam i pišemo ovu pisanicu, naši najdraži čitatelji, jer vas želimo upozoriti na prijetnju koja je na rasporedu 11.11. u točno 11 sati, 11 minuta i 11 sekundi.

Naši vrlo pouzdani izvori, od kojih većina radi u Vladi ili ima mandat u Saboru, javili su nam da je Hrvatska pod opasnom prijetnjom guštera i golubova poliglota koji su prodrli u sve sfere našeg života i često komuniciraju s našim političarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekima se obraćaju u snu, drugima šapuću u uho kada su budni, a ima i onih koji ih vide u odrazu ogledala. Kako se boriti protiv njih? Naši političari tvrde: bezuvjetnim povjerenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Samo ako ponovno dovedemo na vlast iste ljude i vjerujemo im na riječ, a ne na djela, možemo zaustaviti ove opake nemani.

Ako se 11.11. u 11 sati, 11 minuta i 11 sekundi ništa ne promjeni, vrijeme je da počnemo prinositi med i mlijeko našim spasiteljima, kako bismo ih održali veselima, debelima i zadovoljnima da nas spase i 12. 12. 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo