Play ponuda

Spasili bebu od nasilne dadilje zahvaljujući psu (VIDEO)

shimmer fallback

Pas je, ipak, čovekov najbolji prijatelj

14.9.2013.
20:22
Play ponuda

Dadilja iz Južne Karoline prošle nedelje osuđena je zbog zlostavljanja deteta, a sve zahvaljujući vernom ljubimcu koji je roditelje upozorio da žena zlostavlja dete, prenosi "Alo!".

Roditelji sedmomesečne bebe Fina Džordana su prvi put posumnjali da nešto nije u redu kada je njihov pas zarežao na bejbisiterku, 22-ogodišnju Aleksis Kan.

- Primetili smo da je pas izuzetno nemiran kada je Aleksis bila u njegovoj blizini. Režao je i uvek je stajao između nje i našeg sina. Znali smo da nešto nije u redu -, rekao je otac Bendžamin Džordan.

Aleksis je radila za par više od pet meseci pre nego što su postali sumnjičavi. Pre nego što su je zaposlili, proverili su o kakvoj je osobi reč pitavši njene prethodne poslodavce, ali nisu naišli na bilo kakve probleme. Međutim, Killian, mešanac crnog labradora i nemačkog ovčara, očito je osetio da s novom dadiljom nešto nije u redu.

Roditelji su, videvši Killianovu reakciju, odlučili da postave mobilni telefon ispod kauča u dnevnom boravku kako bi videli šta se događa kada su oni na poslu, a snimak ih je iznenadio. Audio zapis je pokazao da je Aleksis izuzetno nasilna prema detetu.

Bejbisiterka ne samo da je urlala na dete već ga je i nekoliko puta udarila. Iako lekarski nalazi nisu pronašli znakove fizičkog nasilja, policija je odlučila da ispita Alksis koja je na kraju i priznala da je zlostavljala dete.

Osuđena je na tri godine zatvora, a njeno ime je uvedeno u registar zlostavljača što će je onemogućiti da ubuduće radi sa decom.

- Ko zna koliko je dece do sad zlostavljala i koliko bi ih još zlostavljala da nije bilo našeg psa -, zaključio je Džordan.

//www.youtube.com/embed/mbY6JPqX3nA

Play ponuda
Play ponuda