OBRAT U SLUČAJU / Udana policajka orgijala s kolegama, hvalila se velikom 'alatkom' jednog od sretnika, a sada tuži cijelu postaju

Image
Image

Policajka Maegan Hall (24), jedna od akterica skandala, u novoj saveznoj tužbi koju je podnijela protiv odjela u kojemu je radila sad tvrdi kako je bila 'pripremana za seksualno iskorištavanje'

3.3.2023.
15:37
VOYO logo

Petorica policajaca u američkom Tennesseeju dobili su otkaz, a još trojica ostaju suspendirana do daljnjega, nakon što su u javnost procurili detalji navodnih seksualnih napada unutar policijske uprave La Vergne.

Policajka Maegan Hall i njezini kolege glavne su zvijezde divljih seks-eskapada, a uključivale su slanje eksplicitnih fotografija, pokazivanja grudi u jacuzziju na policijskoj zabavi, pa čak i oralni seks s dvojicom policajaca u postaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SEKS SKANDAL /

Udana policajka orgijala sa šestoricom kolega: 'Samo želim nastaviti živjeti svoj život'

Hall se navodno hvalila veličinom spolovila jednog od svojih kolega s kojima je spavala, a tvrdila je da je u 'otvorenom braku'. Na kraju je dobila otkaz, a otpuštena su i četvorica njezinih kolega.Još trojica ostaju suspendirana do daljnjega,

Policajka Maegan Hall (24), jedna od akterica skandala, u novoj saveznoj tužbi koju je podnijela protiv odjela u kojemu je radila sad tvrdi kako je bila "pripremana za seksualno iskorištavanje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom ovoga tjedna osmorica policajaca disciplinski su kažnjeni, a sama Hall bila je jedina policijska službenica koja je u jeku skandala dobila otkaz. Podsjetimo, ona je otpuštena još u siječnju ove godine, nakon što se otkrilo da je s kolegama imala seksualne odnose dok su bili na poslu. Svi od njih zanijekali su optužbe, prenosi portal Unilad.

Pljuštali otkazi

Istraga je pokazala kako je MaeganHall bila blisko povezana s još četvoricom policajaca - narednicima Lewisom Powellom i Henryjem Tyjem McGowanom, detektivom Senecom Shieldsom te policajcem Juanom Lugo-Perezom - svi od navedenih također su otpušteni. Još tri službenika - Patrick Magliocco, Larry Holladay i GavinSchoeberl - suspendirani su zbog umiješanosti u seks-skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petorica policajaca - Powell, Magliocco, Holladay, Shields i Lugo-Perez - sad su priznali da su imali seksualne odnose s kolegicom, a ona je, osim njih, navela kako je bila intimna i s policajcem McGowanom.

Hall je u međuvremenu, točnije 27. veljače, podnijela i saveznu tužbu protiv policijskog odjela u kojemu je radila i svojih bivših suradnika. U njoj policajka tvrdi kako je bila žrtva seksualnog uznemiravanja, a kao optužene navodi grad La Vergne, Powella, McGowana i Davisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Youtube/Screenshot
Image
Foto: Youtube/Screenshot

'Pripremana je za iskorištavanje'

"Bila je pripremana za seksualno iskorištavanje. Osjećala se zarobljenom u ulozi koja joj je dodijeljena u policijskoj postaji grada La Vergne. U pokušaju da pobjegne od iste zamalo se ubila. Tad je grad nju okrivio za sve. Ovom tužbom traži se pravda za Maegan Hall. Dotična policajka često je doživljavala uznemiravanje na radnom mjestu koje je bilo prožeto seksualnim aluzijama i seksualno eksplicitnim ponašanjem",  stoji u tužbi.

Šef policije La Vergnea, Burrel "Chip" Davis, ranije ovoga mjeseca također je dobio otkaz nakon što je otkriveno da je bio svjestan nedoličnog seksualnog ponašanja unutar svoga odjela, ali to nikad nije prijavio niti je disciplinirao bilo kojega od policajaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na nju se gledalo kao komad mesa'

"Maegan nisu doživljavali kao policajku početnicu koju treba obučavati i unaprijediti. Na nju se gledalo kao na komad mesa koji treba seksualizirati i iskorištavati. Hall je u nekoliko navrata rekla ‘ne‘ seksualnim udvaranjima, ali nadređeni su je pritiskali sve dok nije popustila. Naravno da će biti onih koji misle kako ona sad pokušava svaliti krivnju na druge. Lako je to misliti kad ne znate cijelu priču",  izjavio je odvjetnik za građanska prava, Wesley Clark.

U tužbi se tvrdi kako su "policajci koristili svoj autoritet za sustavno slamanje Maeganina otpora te zarobljavanje u ponižavajućim i uvredljivim seksualnim odnosima, čak su dijelili savjete o najboljim načinima da je manipuliraju i iskorištavaju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo