Play ponuda

SEKS SKANDAL / Udana policajka orgijala sa šestoricom kolega: 'Samo želim nastaviti živjeti svoj život'

Image
Foto: Twitter / La Vergne Police Department

Susreti se se održavali u hotelima, na zabavama u kućama drugih službenika i na brodu

20.1.2023.
9:29
Twitter / La Vergne Police Department
Play ponuda

Jednu malu policijsku postaju u Tennesseeju potresle su optužbe za neobuzdani seks skandal. Jedna je udana policajka imala burne afere s čak šestoricom kolega policajaca, uključujući i nedopuštene odnose dok su bili na dužnosti.

Policajka Maegan Hall i njezini kolege glavne su zvijezde divljih seks-eskapada, a uključivale su slanje eksplicitnih fotografija, pokazivanja grudi u jacuzziju na policijskoj zabavi, pa čak i oralni seks s dvojicom policajaca u postaji.

Image
TOTALNI CIRKUS /

Seksualni manijak prekinuo raspravu o upravljanju otpadom, snimka incidenta dospjela u javnost

Image
TOTALNI CIRKUS /

Seksualni manijak prekinuo raspravu o upravljanju otpadom, snimka incidenta dospjela u javnost

Ona ne želi raspravljati o tome

Hall se navodno hvalila veličinom spolovila jednog od svojih kolega s kojima je spavala, a tvrdila je da je u 'otvorenom braku'. Na kraju je dobila otkaz, a otpuštena su i četvorica njezinih kolega.

"Ne želim raspravljati o tome, samo ću nastaviti dalje živjeti svoj život', izjavila je 26-godišnja Hall za Daily Mail nakon što se saznalo za slučaj o kojem su se raspisali brojni mediji.

Susreti se se održavali u hotelima, na zabavama u kućama drugih službenika i na brodu.

Prvo nije htjela priznati seksualne odnose

Istraga policijskih službenika započela je nakon što je gradonačelnik grada La Vergne u Tennesseeju, Jason Cole, dobio dojavu da Hall ima seksualne odnose s nekoliko kolega. Na pitanje o dojavi, Patrick Magliocco priznao je da je imao odnose s Hall u "brojnim prilikama". Također, otkrio je kako se Hall hvalila odnosima koje je imala s drugim kolegama.

Lewis Powell negirao je da je imao seksualne odnose s Hall, no kazao je kako su svi znali da ona ima više partnera. Nakon što je uhvaćen u laži, Powell je na drugom ispitivanju ipak priznao. Iako je prvo negirala neke seksualne odnose, Hall je ipak priznala afere.

Play ponuda
Play ponuda