Play ponuda

KAD SI GLADAN, NISI SVOJ / Zajurila se autom u voljenoga - zbog pomfrita: 'Časni sude, znam kako izgleda, ali slučajno sam nagazila gas...'

Foto: Pixabay

Uzeo je njen pomfrit, a ona mu je rekla da izađe iz auta. 'Slučajno sam stisnula gas', tvrdi...

28.2.2023.
14:57
Pixabay
Play ponuda

Muškarac je optužio svoju djevojku da ga je pregazila autom jer joj je 'uzeo jedan vrući pomfrit iz njezine kutije grickalica.

Daily Mail izvještava da se Charlotte Harrison suočava s optužbama za teško ugrožavanje života i vožnju na bezobziran ili opasan način zbog navodnog incidenta sa svojim partnerom Matthewom Finnom. Prekršajni sud u Adelaideu slušao je tako kako je zamalo kobna greška bila ta što je Finn prvo zatražio od nje pomfrit, a onda ga i uzeo iz njezine kutije s piletinom i salatom dok su se njih dvoje vozili u njezinom automobilu u nedjelju (26. veljače) poslijepodne.

"Mislio sam da je gotova. Nisam trebao tražiti pomfrit", rekao je gospodin Finn za 9News ispred suda. "Uzeo sam pomfrit, a ona je stala i tražila da izađem."

'Časni sude, znamo kako izgleda, ali slučajno je stala na gas'

Harrison (42) je na sudu zanijekala optužbe protiv nje. Prema njenim riječima, odvezla se pronaći svog dečka u ulici Melbourne na sjeveru Adelaidea jer se nije osjećao dobro.  Njezin odvjetnik kojeg je imenovao sud rekao je da nije imala namjeru nauditi Finnu.  Prema Adelaide Advertiseru, njezin je odvjetnik rekao sudu da planirala otići u policijsku postaju. Dok je bila usred polukružnog skretanja, slučajno je udarila gas i uletjela u nadolazeći promet.

"Vidjela ga je kako bježi, pokušala se polukružno okrenuti kako bi otišla do policijske postaje Norwood", rekao je.  "Ona je greškom nagazila na papučicu gasa umjesto na kočnicu i potom udarila u stup kao što je opisano na snimci CCTV-a", rekao je njezin dežurni odvjetnik sudu u Južnoj Australiji. "Prihvaćamo je da bi se nakon gledanja snimke CCTV-a moglo činiti da se pokušala ugroziti život podnositelja pritužbe."

Otpustila i vlastitog odvjetnika

Međutim, Finn vjeruje da ga je pokušavala pregaziti. Bilo je dramatičnih scena neposredno prije nego što su Harrison i Finn imali svoj trenutak na sudu, sa ženom koja je dramatično otpustila vlastitog unajmljenog odvjetnika, nakratko se sama zastupala, a zatim pozvala dodijeljenog odvjetnika za pravnu pomoć.

Play ponuda

Dežurni odvjetnik tvrdio je da je ona 'udovoljila policiji', 'nije pobjegla s mjesta nesreće' i da bi trebala imati pravo na jamčevinu. Toj 42-godišnjakinji sada prijeti određivanje kućnog pritvora do petka, u kojem će završiti zahtjev za jamčevinu. Kako je završio ostatak pomfrita nije poznato.