Jedan je dečko shvatio da se radi o spački tek kada su mu se prodavači u trgovini počeli smijati u lice

Naivni dečki i muževi najnovije su žrtve spački koje su im priredile njihove partnerice. Naime, šalju ih u trgovine da traže ženske proizvode koji zapravo ne postoje.

U jednom videu na TikToku koji ima više od šest milijuna lajkova, Kyle Winston izlazi iz trgovine. "Pitao sam gospođu prodaju li Oochie Cooch 3000", rekao je djevojci koja ga je čekala u automobilu.

"Prvo me pogledala kao da sam glup, a onda je rekla da će provjeriti", objasnio je. Nakon toga je uzela mikrofon i pitala kolege prodaju li Oochie Cooch 3000, da bi svi prasnuli u smijeh. Naivni Kyle tek je onda shvatio da se radi o spački. "Mrzim te", rekao je djevojci.

U drugom viralnom TikToku s više od milijun lajkova, Aileen Christine poslala je svog dečka Devena po Squeeky Clean-a Vageen-a. Kada je pitao prodavačicu za taj proizvod, ona je odmah znala o čemu se radi i pitala ga ima li njegova djevojka profil na TikToku.

"Više ti nikad neću vjerovati", rekao je Deven svojoj djevojci u videu.

"Jesam li ja idiot?", upitao se suprug TikTokerice Tare Thorpe u snimci koja je prikupila više od pola milijuna lajkova. "Poslala si me u trgovinu da kupim Magic Fwem Fwem Fresh 2000, gledali su me kao da sam narkoman. Blagajnica nije mogla vjerovati svojim ušima i pozvala je kolegicu da čuje što govorim", rekao je u videu.