Potpuno neočekivano / Ovo još niste vidjeli! Slavonci sagradili pa zapalili 'kuću', a sve zbog ljubavi!

Image
Foto: Mario Šulina/Gordan Trtanj

Riječ je o spotu tamburaša Garavi za novi singl ''Noćas'' koji se nalazi na njihovom posljednjem albumu ''Tri želje''

1.4.2019.
22:00
Mario Šulina/Gordan Trtanj
VOYO logo

Ako je itko posljednjih mjeseci domišljat na domaćoj estradi, onda su to Garavi, tamburaši koji su publiku osvojili u kratkom roku. To dakako nimalo ne čudi jer ovi garavi Slavonci svako malo smisle nešto čime će publiku iznenaditi.

Ovaj su puta odlučili izgraditi malenu kućicu, točnije kolibu, te je pretvoriti u pepeo. Riječ je o spotu za novi singl ''Noćas'' koji se nalazi na njihovom posljednjem albumu ''Tri želje''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapaliti neku nastambu za potrebe spota, nije poznato da se do sada dogodilo na hrvatskoj estradnoj sceni, a ako i jest zasigurno nije sve ovako lijepo zabilježeno kao u spotu za koji je zadužen Mario Šulina koji je uz pomoć scenarija Alena Jakobovića napravio pravi mali slavonski ljubavni film.

Image
Foto: Mario Šulina/Gordan Trtanj

''Noćas'' je pjesma koja govori o neprolaznoj ljubavi, o ljubavi koja prelazi preko svega, koja sve oprašta, ali govori i o tome kako prava ljubav nikada ne umire i kako se uvijek vrijedi potruditi. U vremenima kada mnoge veze pucaju i mnogi se brakovi raspadaju, Garavi su na ovaj način pokušali pokazati kako se za ljubav uvijek vrijedi boriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor ove balade, koja s lakoćom ulazi u uho, jest Alen Jakobović, dok su aranžman napravili Denis Marguš te Zvonimir Domazet koji je radio i tonsku produkciju.

Garavi ovih dana imaju itekako razloga za veselje jer osim nove pjesme u eteru, tu je i dugoočekivani album ''Tri želje'' koji je nedavno objavljen u izdanju Croatia Recordsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo