NITKO NE UMIRE DOK JA ČUVAM! / Stafordski bul terijer više od pola sata vodio bitku za život svog majušnog prijatelja

Vlasnica Melissa Thanarayen je novinarima potvrdila da je Chucky bio samo malo mokar po glavi kada se vratila kući

20.4.2021.
13:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stafordska bul terijerka imena Jessie više je od pola sata vodila bitku za život svog majušnoga druga, pomeranca Chuckyja, koji se poskliznuo i upao u bazen. Otkrile su to snimke nadzornih kamera Byrona i Melisse Thanarayen iz Johannesburga, vlasnika tih predivnih pasa, koji su toga dana napustili dom zbog poslovnih obaveza.

Pazila da ga ne ozlijedi

Jessie je uporno pratila gdje se Chucky nalazi i pokušavala ga izvući kada bi se psić približio rubu bazena, no i više puta ga ispuštala budući da je morala paziti da ga takvog malenoga i nježnog ne ozlijedi.

Naposljetku je nakon 34 minute truda u tome i uspjela, a vlasnica Melissa Thanarayen je novinarima potvrdila da je Chucky bio samo malo mokar po glavi kada se vratila kući.

Stigla kao pas iz azila

Chuckyju je danas čak 13 godina i uglavnom po čitave dane drijema, a Jessije u obitelj stigla prije pet godina kao udomljeni pas iz azila. Stafordska bul terijerka tada je imala dvije godine, a suprug Byron Thanarayen se u nju zaljubio čim ju je ugledao. Baš kao da je odmah znao kakvog je susreo anđela čuvara...

Budući da se psi inače rijetko približavaju bazenu, obitelj do sada nije imala ovakvih problema, a Melissa Thanarayen je nakon incidenta naglasila da će ga od sada prekrivati kako se nešto slično više nikada ne bi ponovilo.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali