NEĆETE VJEROVATI ŠTO SU LIJEČNICI IZVADILI IZ PENISA PACIJENTA: / Rekao je da mu je to stvaralo zadovoljstvo

Image
Foto: AsiaWire

Postoje znanstveni članci koji opisuju ovu praksu kao čudan fetiš, sličan sadomazohizmu i fetišu na stopala. Pacijenti traže seksualno zadovoljstvo na neobične načine.

26.6.2017.
9:21
AsiaWire
Play logo

Kada mislimo da smo već sve čuli i da nas više ništa ne može iznenaditi, naleti našto ovakvo potpuno nas razuvjeri. 35-godišnji muškarac iz Kine stigao je u Hitnu pomoć nakon što je ugurao 15 šivaćih igala - u penis. Ali, stvar je još šokantnija iz razloga što je potražio liječničku pomoć punih godinu dana nakon incidenta.

Kako je rekao, odjednom je počeo osjećati intenzivnu bol u penisu, a u urinu mu se pojavila krv. Liječnici su sat i pol vremena uklanjali sve te igle iz njegova penisa. Ustanovili su da su igle bile duljina između pet i deset centimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOŽDA JE BIZARNO, ALI... /

Slomljen tatin penis mladom Splićaninu donio 50.000 eura!

Image
MOŽDA JE BIZARNO, ALI... /

Slomljen tatin penis mladom Splićaninu donio 50.000 eura!

Rendgenske snimke pokazale su igle zabodene u membransku uretru, koja je, inače, najuži dio uretre. Pacijent je rekao kako nije osjećao nikakvu bol dok je eksperimentirao s iglama.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

"Postoje znanstveni članci koji opisuju ovu praksu kao čudan fetiš, sličan sadomazohizmu i fetišu na stopala. Pacijenti traže seksualno zadovoljstvo na neobične načine", objašnjava urolog Cao Zhiqiang.

Liječnici upozoravaju na ovakve slučajeve i pozivaju na oprez jer neobični eksperimenti sa spolnim organima mogu uzrokovati suženje urinarnog trakta, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo