Play ponuda

NAJGORI TAJMING IKAD: / Tetovirala se prije pandemije i tetovažu otad skriva; s obzirom na ono što piše, ne krivimo je

Image

Djevojka koja se tetovirala početkom prošle godine tvrdi da već 12 mjeseci nosi duge rukave kako nitko ne bi pogrešno protumačio njezinu tetovažu

23.2.2021.
15:09
Play ponuda

Korisnica TikToka tvrdi da više od godinu dana skriva svoju tetovažu jer zbog nje ispada antimaskerica.

Djevojka imena Leah tetovirala se početkom ožujka 2020., baš kada se situacija s pandemijom koronavirusa zahuktala, a države diljem svijeta uvodile su lockdown.

Image
OVAJ TIP SI JE UGRADIO OGROMNE KLJOVE: /

80 posto tijela mu prekrivaju tetovaže, a ni žena mu nije daleko od toga

Image
OVAJ TIP SI JE UGRADIO OGROMNE KLJOVE: /

80 posto tijela mu prekrivaju tetovaže, a ni žena mu nije daleko od toga

"Hrabro i radikalno odbijaj nositi masku", ispisala si je tintom po podlaktici, no svoju tetovažu prekrivala je dugim rukavima budući da je u pandemiji dobila sasvim novo značenje.

Iako ju je izabrala kako bi se podsjetila da ostane dosljedna sebi, većina bi pomislila da se protivi nošenju zaštitne maske.

Video u kojem pokazuje svoju tetovažu postao je viralan s gotovo milijun pregleda.

Ne planira ju ukloniti

"Koja je vaša najgluplja tetovaža?", pitala je jedna korisnica, a Leah je imala spreman odgovor: "OK, samo da znate da sam pobijedila u ovome".

"Čekala sam nekoliko godina na ovu tetovažu. U suštini znači da ostanem dosljedna sebi i da ne pokušavam biti nešto što nisam. Tetovirala sam se 4. ožujka 2020. i tekst glasi: 'Hrabro i radikalno odbijaj nositi masku'", objasnila je djevojka prije nego što je sarkastično samoj sebi pokazala palac gore.

HMMM… JE LI OVO CRTIĆ ILI TETOVAŽA? Ne znamo odakle im ideje za ovo, ali voljeli bismo i mi jednu

Ekipu na TikToku strašno je zabavio njezin nesretni tajming.

"Hoćeš li ju ukloniti? Misle li ljudi da si antimaskerica? Je li te sram? Moram znati", "Žao mi je što se kontekst tvoje tetovaže promijenio doslovce preko noći", "Ovo nije dobro ostarjelo", "Zaista si pobijedila, umirem od smijeha", neki su od komentara.

Leah je kasnije otkrila da je cijelu prošlu godinu nosila duge rukave, no ne planira ukloniti tetovažu jer je priča iza nje odlična.

Play ponuda
Play ponuda