'DIO SAM TAJNOG EKSPERIMENTA' / Misteriozni čovjek tvrdi da je bio u 2118. godini: 'Ova fotografija koju držim pred vama je dokaz'; Stižu izvanzemaljci?

Alexandar Smith tvrdi da je bio dio tajnog eksperimenta CIA-e i kaže da će izvanzemaljci na Zemlju doći oko 2050. godine

25.9.2021.
8:44
Screemshot/Youtube/ApexTV
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na internetu se pojavila snimka starijeg čovjeka koji tvrdi da je on zapravo jedan od prvih putnika kroz vrijeme, kao i da je bio u 2118. godini, i za sve ima fotografiju kao dokaz, piše Lad Bible.

Na snimci koja se pojavila na Youtubeu, Aleksandar tvrdi da je u bijegu jer ga agenti CIA-e traže. Kako kaže, putovao je kroz vrijeme - od 1981. do 2118. godine i nazad.

"Posjetio sam 2118. godinu u sklopu tajnog projekta CIA-e. Bio sam u budućnosti, a zatim sam se vratio u prošlost. Sve se ovo dogodilo 1981. godine", kaže Aleksandar u videu.

Kao dokaz za putovanje kroz vrijeme, Aleksandar je pokazao i fotografiju koja bi trebala potvrditi njegovu priču.

"Imam vam nešto za pokazati. Ova fotografija nastala je 2118. godine. To je fotografija grada u kojem sam se našao. Nikada neću zaboraviti taj trenutak. Bio sam na samom rubu grada prije nego što sam zakoračio njegovim ulicama", kaže Aleksandar.

U budućnosti izvanzemaljci će nas redovito posjećivati

Nejasna fotografija naizgled pokazuje nekoliko visokih zelenih zgrada, neobičnog oblika, i ne liči ni na jedan grad koji se trenutno nalazi na svijetu.

"Čekao sam sve ove godine da otkrijem fotografiju jer nisam bio siguran da je svijet spreman da je vidi. To je fotografija iz budućnosti koju sam uspio vratiti nazad sa mnom u sadašnjost. Svjestan sam da je fotografija mutna i pomalo izobličena, ali to je posljedica putovanja kroz vrijeme", objašnjava Aleksandar.

"Vlada mi je oduzela orginalnu fotografiju, ali uspio sam napraviti kopiju koju sada držim pred vama", tvrdi misteriozni Aleksandar.

Opisujući budući svijet, Aleksandar kaže da će nas u budućnosti izvanzemaljci redovito posjećivati, komunicirat ćemo novim jezikom, ali isto tako će se klima znatno pogoršati.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali